Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Hoe kies ik een leuke rugtas uit?

Een rugtas is een populaire tas en bijna iedereen heeft wel minimaal een rugtas in zijn of haar leven versleten. Een rugtas is namelijk superhandig en het ziet er ook nog eens hip uit! Ben jij daarom ook van plan om een rugtas te kopen? In dit artikel geven we een aantal tips. 

Draagcomfort van een rugtas 

Een rugtas draag je waarschijnlijk onder andere vanwege het grote draagcomfort: het gewicht van de tas wordt goed over je schouders verdeeld waardoor het minder zwaar aanvoelt. Toch zijn niet alle rugtassen even comfortabel, want het draagcomfort hangt ook af van een aantal andere factoren. Zo is het beter om een rugtas te kiezen die wat bredere en het liefst gewatteerde schouderbanden heeft. Hiermee minimaliseer je namelijk de kans dat de bandjes zullen snijden in je schouders als je de rugtas te lang draagt of als het gewicht te zwaar is. Verder is een wat dikkere en gewatteerde rugpand (het gedeelte dat tegen je rug aan zit) ook fijn, omdat je anders de inhoud van je rugzak soms tegen je rug aan voelt drukken. 

Design rugtas

Naast een groot draagcomfort is het design van een rugtas ook belangrijk, want je wilt er immers wel leuk uitzien! Rugtassen zijn eigenlijk nooit uit de mode geweest en daarom kun je deze tassen ook wel tijdloos noemen. Maar wat maakt een rugtas nu tijdloos? Vaak is het design erg minimalistisch, dus dat wil zeggen dat de rugtas een simpele vorm heeft en niet al te veel details heeft die afleiden (zoals ritjes of vakjes). Vooral als je voor een effen kleur zoals zwart of donkerblauw kiest zonder al te veel poespas, ben je ervan verzekerd dat je rugtas nooit uit de mode zal raken. Maar natuurlijk kun je aan de rugtas ook wel een moderne twist geven door bijvoorbeeld voor gekke printjes, kleurtjes en andere details te gaan. De keuze is dus volledig aan jou!

Laptop rugtassen

Ben je op zoek naar een rugtas voor school of werk, een laptop rugtas is dan ideaal. Je laptop is dan altijd veilig opgeborgen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/

Gerelateerde artikelen

Buitenplanten

Een houten picknicktafel

Vakantiehuisje Epe