Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Waarom een trouwalbum als je ook een trouwfilm kan laten maken?!

Heeft u er weleens over nagedacht om een trouwfilm te laten maken van uw speciale dag? Want we weten allemaal dat trouwalbums steeds ouderwets worden. Dus waarom niet met de tijd mee gaan?! Maar het is wel van belang dat je een goede videograaf vindt die veel ervaring heeft op dit gebied. Gelukkig weten wij een goede en dat is Arthur van zijn eigen bedrijf: Art Video. Hij weet alles over videografie en nog veel meer. 

Voordelen van het maken van een trouwfilm

Maar wat zijn nu de voordelen van een trouwfilm laten maken in plaats van een trouwalbum? Sowieso is video een van de meest gebruikte mediaformaten op dit moment. Bovendien blijft beeld beter hangen in je geheugen en geeft een extra boost bij de emoties. Nog een groot voordeel van een trouwfilm, is de manier van het bewaren. Met een album heb je een groot boek dat je ergens kwijt moet, terwijl bij een video, deze veilig op een USB-stick of harde schijf staat. Bovendien is het zo dat bij Art Video Arthur de gemaakte video sowieso op een back-up bewaard. Hierdoor kun je altijd de video terug halen bij Arthur als je de USB-stick of video niet meer terug kan vinden. Het leuke aan een trouwfilm is dat het een magische herbeleving is van jouw speciale dag. 

Art Video is er voor jou!

Arthur wilt het beste voor jullie beide! Daarom bespreken jullie ook samen het gehele schema en de ideeën die jullie hebben voor de film. Ook de gehele planning wordt doorgenomen wat er allemaal die dag wordt gefilmd. Uiteindelijk zal je geen last hebben van Arthur die alles mooi op camera vastlegt voor jullie. Het duurt ongeveer een paar weken later voordat je het gehele eindproduct krijgt te zien. Dit komt omdat Arthur alles bij elkaar moet editen en er iets moois van wilt maken. Bij Art Video weet je zeker dat je een trouwfilm krijgt die je nooit meer weg wilt doen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten van Art Video? Bekijk dan de website van Art Video voor meer informatie over het laten maken van een geweldige trouwfilm!