Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Fotograaf in Veenendaal nodig?

Hallo, heeft u een fotograaf in Veenendaal nodig? Dan zit u bij mij aan het goede adres: Oh Belle fotografie. Ik ben Corine, en werk als fotograaf in Veenendaal. Het is ontzettend leuk werk, want iedere opdracht vergt weer nieuwe dingen waar je van kan leren. Hoewel mijn uitvalsbasis Veenendaal is, reis ik graag overal heen voor u. Mijn doel in u fotograferen voor een opdracht is een verhaal vertellen over wie u bent, of wat u aan de hand heeft in uw leven op dat moment. Daarom bied ik naast de wat meer standaardfotografie opdrachten zoals bij bruiloften of van pasgeboren baby’s ook shoots aan voor wanneer u bijvoorbeeld zwanger bent, of een gezinsshoot!

Fotograaf in Veenendaal: professioneel

Ik ga als fotograaf in Veenendaal professioneel te werk, met het onderliggende doel dus om uw eigen verhaal te vertellen met mijn foto’s. Tijdens een shoot ben ik daarom vooral op zoek naar momenten, emoties en het mooiste licht om dingen in vast te leggen. Zoals ik net al noemde kunt u voor heel veel verschillende soorten shoots bij mij terecht, van bruiloften tot lifestyle shoots. Bijvoorbeeld mijn dag in het leven van fotoshoot, in dit geval volg ik u voor een bepaald gedeelte van de dag om uzelf in het dagelijkse leven vast te leggen. Het klinkt misschien gek, maar het is heel leuk om terug te kijken op foto’s waarop u gewoon bezig bent met dagelijkse dingen, maar dan op een professionele manier vastgelegd.

De Loveshoot

Een van mijn motto’s is dat de liefde gewoon gevierd moet worden, en op wat voor een betere manier dan een loveshoot te houden? Foto’s van uzelf met uw partner zijn altijd heerlijk om terug te kijken, en een fotoshoot die puur van jullie zelf is ontzettend leuk om later op terug te kijken. Het is dan niet mijn doel om jullie in allerlei poses te werken waarvan u later de ongemakkelijkheid kan aflezen op uw gezichten in de foto’s, maar meer foto’s die vastgelegd zijn terwijl u lekker samen bent op uw eigen manier. En deze quality time wordt dan vereeuwigd in een foto.