Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

H-trap dazenval voor een goedkope en effectief inzet bij dazen-overlast

De H-trap dazenval bij het aanpakken van een dazenplaag

 

De H-trap dazenval zeer effectief bij het vangen van dazen, horzels, bremsen, taons en paardenvliegen. Er zijn 38 dazen-soorten in europa en de meeste mensen geven dit agressieve insect een andere en veelal een verkeerde naam. De H-trap dazenval is val om de hinder van deze paardenvliegen aanpakken en terug te dringen. De meeste hinder van dazen onstaat rond eind mei en eindigd begin oktober. Zowel mensen op campings, sportvelden, zwembaden en mensen met een grote tuin ( bebossing ) kunnen enorm last hebben van dit insect. Ook bij paardenpensions, veehouderijen hebben dieren erg veel last van hind. Graag leggen we u dan ook de werkingt uit van de H-trap en hoe u deze dazenvanger kan inzetten om de paardenvliegen te vangen.

 

De H Trap is het vangende onderdeel van de dazenval

” De H-trap is  een onderdeel van de val om dazen te vangen en bevindt zich bovenin de bovenkap. ( de funnel ) ook wel genoemd. Nadat de daas welke jaagd op alles wat beweegd en warm is, kortom bloed bevat op de H-trap dazenbal terecht komt zal ze er achter komen dat dit geen prooi is. Ze vliegt vervolgens teleurgesteld weg en komt in de de H-trap terecht.”

 

De verschillende merken dazenvallen welke gebruik maken van een H-trap zijn:

 

Wilt u een dazenval goedkoop kopen welke effectief is, wilt u graag meer informatie over de dazensoorten, waar u een dazenval moet plaatsen, hoe u zelf 1 kan maken of bent u wellicht opzoek naar onderdelen voor de dazenval? Neemt u dan eens een kijkje op dazenvanger.nl Hier vindt u alle informatie over de bovenstaande punten + een complete winkel met alles producten om snel een dazenplaag aan te pakken. Ook voor advies rondom de bestrijding bent u hier op het juiste adres.

 

Ga direct naar >>  dazenvanger.nl  <<

De daas de baas!

https://dazenvanger.nl/h-trap-dazenval-systeem.html