Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Wat te doen tegen vliegen overlast

Overlast van vliegen is erg vervelend en kan voor veel irritatie zorgen. Vliegen zijn over het algemeen ongevaarlijk maar wel heel erg onhygiënisch. Dat is dan voor veel mensen ook de voornaamste reden om te zoeken op ‘wat te doen tegen vliegen’. Hier lees je dan ook uitgebreid wat je zoal kunt ondernemen om zo snel mogelijk van die vliegenplaag af te komen. Lees je mee?

 

Vliegenvangers tegen vliegen

Vliegenvangers worden voornamelijk in het bedrijfsleven gebruikt en zijn daar ook het meest geschikt voor. Een vliegenvanger bedekt vaak een groot oppervlak zodat de hele ruimte vliegvrij gemaakt kan worden. Voor consumenten zijn er ook een aantal handige en goed geprijsde oplossingen. De Mozzie muggenvanger bijvoorbeeld is een hele goede optie wanneer je de vliegenvanger zowel binnen als buiten wilt gebruiken. De Mozzie is ook één van de weinige vliegenvangers die je voor buiten gebruik kunt inzetten. De meeste vliegenvangers die niet op elektriciteit werken voldoen meestal wel aan de HACCP-norm. Kijk voor de zekerheid wel nog altijd of dit ook in de omschrijving vermeld wordt.

Elektrische vliegenvanger

Elektrische vliegenvangers worden vaak ingezet op plekken waar geen eten opgeslagen of bereid hoeft te worden. Denk aan grote hallen, opslagplaatsen, hokken enzovoort. De elektrische vliegenvanger werkt op elektriciteit en is vaak erg effectief in het vangen van vliegen. Wanneer je dus overlast van vliegen ondervindt, en je wilt hier graag snel vanaf zijn dan is deze optie zeker aan te raden.

 

Waar koop ik vliegen vangers?

Vliegenvangers koop je gemakkelijk en snel online via antivliegenshop.nl bijvoorbeeld. Meestal kun je de vangers op rekening kopen en de factuur achteraf voldoen.

 

http://ongediertebestrijdingofferte.nl