Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Wat kost een tablethouder en een beschermhoes? Alles kosten op een rij!

Je hebt een gloednieuwe tablet! Krasvrij, zelfs de vingerafdrukken ontbreken nog. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je splinternieuwe iPad of tablet zo lang mogelijk goed blijft? 

Beschermhoezen en tablethouders bieden uitstekende bescherming. Afhankelijk van het type tablethouder dat je koopt kan je voor allerlei opties zoals anti-diefstal, waterdichtheid en val- en schokbescherming kiezen. 

In dit artikel laten we zien wat alle soorten bescherming kosten. Van de standaard case, ook wel bekend als beschermhoes, tot geavanceerde vloerstandaards met anti-diefstalmechanismen en zelfs een ingebouwde coronaproof desinfectiezuil. 

Wat kost een tablet wandhouder?

Wandhouders toveren tablets om in een interactief paneel op elke wand en in elke ruimte. Van informatiepaneel of lead generator in winkels en showsrooms tot domotica hub in je woning. 

Universele wandhouders zijn de voordeligste oplossing en zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 50,-. Deze goedkoper tablet wandhouders zijn te gebruiken met vrijwel elke tablet. Let wel op dat de afmetingen overeenkomen met de tablet die je wil gebruiken. 

Prijzen voor premium wandhouders kunnen oplopen tot over de € 400,-. Voor die prijs krijg je een prachtig ontworpen houder van sterk en mooi materiaal. Bij de duurdere lijnen kan je veelal kiezen voor uitvoeringen in geborsteld staal, een afwerking die in elke setting klasse uitstraalt. 

Wat kost een tablet tafelstandaard?

Tafelstandaards geven je de mogelijkheid om een tablet rechtop op een bureau te plaatsen. Hierdoor kan je tijdens een gesprek makkelijk informatie delen of invoeren samen met je gesprekspartner. 

Omdat je in veel gesprekken elk aan een eigen kant van het bureau zit zijn er veel tafelstandaards verkrijgbaar die je in meerdere hoeken kan draaien. 

Vanaf ongeveer € 60,- heb je al een robuuste universele tafelstandaard. Deze is geschikt voor allerlei soorten tablets. Doordat dit soort standaards niet specifiek afgestemd zijn op één specifiek model is een universele standaard de beste oplossing als je meerdere soorten tablets bezit. Een topmodel kost ongeveer € 250,-. Daarvoor krijg je een tafelstandaard gemaakt van de meest hoogwaardige materialen hetgeen een luxe uitstraling geeft. 

Wat kost een tablet vloerstandaard?

Vloerstandaards voor een iPad en tablet worden bij uitstek gebruikt op beurzen en andere grote bijeenkomsten. Tablets worden op een vloerstandaard geplaatst op een speciaal geselecteerde locatie om bijvoorbeeld informatie te verstrekken, interactie met een potentiele klant op gang te zetten of om lead generatie te faciliteren. 

Wat de exacte kosten van een vloerstandaard zijn hangt grotendeels af van de opties die erop zitten. Zo is een basic universele vloerstandaard al verkrijgbaar vanaf ongeveer € 150,-. 

Wil je extra opties zoals een in hoogte verstelbaar onderstuk, een verrijdbare standaard en hoogwaardige afwerking? Dan kunnen de kosten oplopen tot ver boven de € 500,-. 

Wat kost een tablet beschermhoes?

Beschermhoezen zijn de meest bekende manier om je nieuwe tablet te beschermen. Bij dagelijks kantoor- en huis tuin en keukengebruik biedt een standaard casing voldoende bescherming tegen krassen, lichte valpartijen en stootschade. 

Kosten worden onder meer bepaald door het soort materiaal dat gebruikt is in de afwerking. Het materiaal heeft grote invloed op de stevigheid, duurzaamheid en uitstraling. 

De kosten voor een tablet beschermhoes varieren van ongeveer € 15,- voor het goedkoopste instapmodel tot ongeveer € 70,- voor een topklasse beschermhoes. 

Conclusie

Tablethouders en beschermingsmaterialen zijn er in elke prijsklasse te vinden. Zoek je de goedkoopste oplossing? Dan is een universeel product meestal de voordeligste keuze. Naast de lage prijs is een universele houder voor vele merken en typen tablets te gebruiken. Dus als je geregeld een andere tablet gebruikt is een universele houder sowieso de beste keus. Wil je liever een luxere uitstaling? Kies dan voor een hoogwaardige afwerking. Dit ziet er simpelweg het mooiste uit en voelt meer solide aan.