Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Wandelschoenen op maat

Als wandelaar kun je last hebben van voetklachten of pijnklachten aan bijvoorbeeld knie of heup. Bij Wandelschoenopmaat.nl vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van een wandeltocht zonder voetproblemen. Daarom helpen ze je graag om van deze klachten af te komen. Met hun 6 stappenplan ga jij met maatwerk wandelschoenen op weg naar een pijnvrije vakantie. 

Los voetproblemen op met de juiste wandelschoenen

Als wandelaar kun je last hebben van voetklachten zoals blaren of tintelende tenen. Daarnaast kun je pijnklachten hebben aan gewrichten zoals je knie of heup. Veel van deze problemen kun je oplossen met de juiste wandelschoenen. Naast de juiste maat en vorm is het voor goede wandel- of bergschoenen belangrijk dat ze bij jou voettype passen. Daarom maken ze bij Wandelschoenopmaat.nl een uitgebreide analyse van je voeten, enkels en kuiten. Met als resultaat een maatwerk wandelschoen die de meeste voetproblemen oplost. Lees hieronder hoe ze dit doen en plan een afspraak in wanneer jou dat uitkomt.

Het 6 stappenplan van Wandelschoenopmaat.nl

Om te komen tot een goede wandelschoen werkt Wandelschoenopmaat.nl met een 6 stappenplan:

Stap 1 – Intake en voetanalyse

Deze stap bestaat uit een intake en een uitgebreide voetanalyse.

Stap 2 – Sidas Feetbox en 2D voetscan

Met de Sidas Feedbox wordt de volume waarde van je voet en de stand van je onderbeen gemeten. Bij voetproblemen zoals een doorgezakte voet of pijn in je tenen wordt door Wandelschoenopmaat.nl een 2D scan gemaakt om de voetbelastingdruk te meten.

Stap 3 – Analyseren van de voetproblematiek en oplossingen

Nadat de gegevens van jouw voet in kaart is gebracht wordt in combinatie met jouw fysieke conditie en jouw wensen een plan gemaakt voor jouw schoen op maat.

Stap 4 – Custom-made zolen

Aan de hand van de geanalyseerde voetgegevens krijg je advies over de mogelijkheden van custom-made zolen. Je kunt kiezen voor standaardzooltjes of voor op maat gemaakte zooltjes. Doordat Wandelschoenopmaat.nl een bedrijf is met sportpodologische kennis kunnen ze de custom zolen voor veel voetklachten aanpassen.

Stap 5 – Passen en bootfitting

Het passen van de schoen en checken van de enkelstabiliteit en voorvoet afwikkeling met het filmcamera en analysesysteem van Wandelschoenopmaat.nl.

Stap 6 – Prettige vakantie!

Lekker op vakantie en genieten!

Meer informatie

Wil jij meer informatie of een afspraak maken voor wandelschoenen op maat? Kijk dan op https://www.wandelschoenopmaat.nl/