Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Noot Personenvervoer

Bent u op zoek naar personenvervoer voor een evenement of gelegenheid? Dat kan bij Noot! Wij regelen personenvervoer voor het hele koor, maar we hebben ons gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Wanneer u wel eens rondrijdt, zult u vast een van onze auto’s of busjes hebben gezien, want wij rijden door heel Nederland met kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Het maakt bij ons niet uit of het op weg is naar een school, dagbesteding of zorginstelling, we kunnen het allemaal regelen. We hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan bussen, auto’s en touringcars om uit te kiezen, voor ieder wat wils.

Personenvervoer voor het hele koor

Bij Noot kunt u o.a. een touringcar huren, we hebben ze in allerlei verschillende soorten en maten. U kunt ze allemaal vinden in ons wagenpark, met bussen die wel 16 personen kunnen verveoren tot 62 personen. Ieder heeft bovendien de nodige opties. We verhuren bussen die wat goedkoper zijn, deze hebben een functioneel interieur die wel veilig en comfortabel is. Daarnaast verhuurt Noot ook bussen die uitermate luxe zijn, voor iedere gelegenheid en soort groep die vervoerd moeten worden hebben we wel wat. Passend busvervoer voor ieder gezelschap is bij Noot te vinden. We zijn gevestigd in Ede, maar vervoer bij ons huren kan in de hele regio, waaronder Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Doetinchem, Nijmegen en Utrecht vallen.

Voor van alles en nog wat

Noot heeft dus een zeer gevarieerd aanbod aan touringcars, die op hun beurt voor een hele variatie aan gelegenheden te gebruiken zijn. Bij ons kunt u een touringcar huren voor compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen, breng- en haalritten, concert- of theatervervoer, evenementen, lijndiensten, bedrijfs- of personeelsfeesten en schoolreisjes. Aarzel dus niet om ons te bellen over de mogelijkheden, de kans is groot dat u bij ons de bus kan huren die u nodig heeft voor uw doeleinden.

Luxe touringcars

U vraagt zich eventueel af wat er allemaal bij ons luxe touringcars komt kijken. U heeft keuze uit alle denkbare luxe: een koffiebar, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en nog veel meer! Bezoek onze website voor meer informatie.