Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Op een leuke manier leren dansen bij deze dansschool uit Arnhem

Al een tijdje was ik aan het zoeken naar een goede dansschool in Arnhem. Doordat er zoveel verschillende dansscholen worden aangeboden in de omgeving van Arnhem, zag ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Dit had als gevolg dat ik de keuze voor een dansschool iedere keer maar had uitgesteld en zo niet tot een goede beslissing kon komen. Op een gegeven moment vond ik dat het genoeg geweest was en besloot ik snel een keuze te maken voor een dansschool in Arnhem. Tijdens het maken van die keuze heb ik continu op een aantal dingen gelet. Een van die dingen was dat ik het belangrijk vond om les te krijgen van iemand die veel ervaring heeft als het gaat om dansen en iemand die dan ook echt een voorbeeld voor mij kon zijn. Ook heb ik gekeken naar de bereikbaarheid van de dansschool en naar hoeveel personen deelnemen aan een les. 

De dansschool uit Arnhem die mij het meest aansprak

De dansschool uit Arnhem die mij het meeste aansprak, was dansschool Wensink. De docent zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ook dat iedereen zich helemaal op zijn of haar gemak voelde. Tijdens de eerste les kreeg ik veel informatie en kon ik op een rustige manier kennismaken met het dansen en de anderen. De dansleraar vertelde mij de basistechnieken en bood mij diverse handvatten om alles zo goed mogelijk op te pakken. Ook voelde hij op een goede manier aan hoeveel ervaring ik had en wat mijn niveau was. Hierdoor zorgt hij ervoor dat hij continu les gaf op het niveau dat ik aankon. Wat ik ook fijn vond aan deze dansschool in Arnhem, was dat de locatie erg goed te bereiken is.  

Zeer fijne lessen bij deze dansschool

De lessen van dansschool Wensink uit Arnhem heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb op een goede manier geleerd hoe ik de dans het beste onder controle kon krijgen en daardoor zat ik al snel op hetzelfde niveau als de anderen van mijn groep. 

Ga naar www.dansschoolwensink.nl voor meer informatie.