Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Profiteer van de brede dekking van de specialist in bliksembeveiliging

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, bijvoorbeeld door de gehele Benelux, is het fijn als u al uw bedrijfspanden kunt laten beveiligen tegen bliksem door dezelfde specialist. Dit kan bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Zij hebben al meer dan 65 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van de beste bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Zo profiteert u van maximale kwaliteit en duurzaamheid. Ook bent u optimaal beveiligd tegen de gevolgen van blikseminslag. En dit alles tegen scherpe prijzen. De prijzen van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. zijn altijd marktconform. Zij zorgen verder voor alles rondom bliksembeveiliging. Ze adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden alle bliksembeveiligingssystemen, aardingssystemen en overspanningsbeveiligingssystemen.

Voor zowel nieuwbouw als renovatie

Groeit uw bedrijf en is het tijd geworden voor een nieuwe vestiging? Dan wilt u uw nieuwe bedrijfspand ook goed beveiligen tegen de gevolgen van blikseminslag. Ook in uw nieuwe pand kunt u de bliksemafleider vakkundig laten installeren door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Zij hebben ruime ervaring, uitgebreide kennis en maken gebruik van hoogwaardige producten. Heeft u al bliksembeveiliging op uw bedrijfspand, maar is deze verouderd en dus aan renovatie toe? Ook dit verzorgt deze specialist graag voor u. Zo werkt uw bliksemafleider snel weer zoals het moet, zodat u beschermd blijft tegen de gevolgen van blikseminslag. Iets dat steeds belangrijker wordt nu het klimaat verandert.

Meerdere steunpunten in de gehele Benelux

Heeft uw bedrijf ook vestigingen in België of Luxemburg? Ook daar kan er een bliksemafleider van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. geïnstalleerd worden. Doordat er meerdere steunpunten door de gehele Benelux gevestigd zijn, wordt u altijd snel geholpen en worden storingen spoedig opgelost. Daarnaast kan er ook tijdig onderhoud gepleegd worden. Zo blijft uw bliksembeveiliging altijd naar behoren werken. Daarnaast kunnen er ook bliksembeveiligingsprojecten gerealiseerd worden in Duitsland of in andere landen. Neem contact op voor de mogelijkheden. De inspecteurs en engineers van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. beschikken over TAB & TAO en de monteurs over MABO.