Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Vind de juiste accessoires en onderdelen bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland

Een betrouwbare, innovatieve en servicegerichte dienstverlening: daar kun je op rekenen bij Atlas Fietsen! Deze fietsenwinkel in Zuid-Holland staat bekend om het ruime aanbod aan kwalitatief hoogwaardige fietsen. Ze bieden verschillende merken aan, waaronder Sparta, Batavus, Cortina, Aldo en Koga. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment met onderdelen en accessoires. Heeft je fiets een kleine reparatie nodig en zoek je daarvoor bepaalde onderdelen? Wil je bijvoorbeeld het zadel of de binnenband vervangen of zoek je goede verlichting? Je vindt het hier allemaal! Tevens bieden ze diverse accessoires aan zoals speciale fietskleding, sloten, kinderzitjes, fietstassen, manden, fietsendragers en meer.

Ga langs in een van de vestigingen voor een fietsreparatie

Wanneer jouw huidige fiets aan een reparatie toe is, kun je deze laten repareren bij Atlas Fietsen. Doordat deze fietsenwinkel vestigingen heeft in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn ze goed bereikbaar voor heel Zuid-Holland. Je kunt met je fiets langsgaan bij een van de vestingen en je fiets na laten kijken. Van tevoren wordt er vastgesteld wat er kapot is en hoeveel de reparatie ongeveer gaat kosten. Zo weet je goed waar je aan toe bent. Vervolgens wordt je fiets in de werkplaats van deze specialist gerepareerd en is deze weer zo goed als nieuw. Ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan met je fiets? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice en laat je fiets op de gewenste locatie ophalen en weer terugbrengen.

Neem contact op met deze specialist of ga langs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze fietsenwinkel in Zuid-Holland? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen en je vragen te stellen. Je vindt de contactgegevens op hun website. Ook voorzien ze je, indien gewenst, graag van deskundig advies. Wil je liever langsgaan? Dan ben je uiteraard van harte welkom in hun winkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn. Wist je dat je ook fietsen, onderdelen en accessoires online kunt bestellen? Bekijk direct het aanbod!