Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Op het gebied van hallenbouw biedt staalconstructiebedrijf Molenschot een totaaloplossing.

De bouwers zijn bekwaam in het werken met hout, staal en beton. Zij kunnen op professionele wijze een moderne bedrijfshal bouwen die aan alle eisen en voorschriften voldoet.

Met totaaloplossing wordt bedoeld dat u alle aspecten die verbonden zijn aan een nieuw bedrijfspand 100% kunt overlaten aan Molenschot. Een samenwerkingsproject begint altijd met de analysefase waarin onder meer de volgende vragen worden beantwoord. Wat heeft u precies voor ogen? Een compleet nieuw gebouw? Uitbouw van het bestaande pand? Herbouw oftewel vervanging van bepaalde ruimtes / onderdelen? In de eerste fase wordt uitgebreid gesproken over de bouwgrond. Mocht het zo zijn dat u grond moet bijkopen, dan kunnen de Molenschot experts u adviseren. Voordat er materialen worden ingekocht en voordat met de bouw wordt begonnen, krijgt u een definitief financieel plaatje voorgelegd. Die factuur is gebaseerd op het ontwerpplan dat u wordt aangeboden. Dit plan bevat alle belangrijke details van het te bouwen pand: de afmetingen, de indeling, de gebruikte materialen et cetera. Als u uw akkoord heeft gegeven start de realisatie fase. Er gaat gebouwd worden! Vanzelfsprekend wordt u regelmatig gebriefd over de vorderingen. Zodra het pand klaar is, kunt u er uw intrek innemen. Molenschot blijft voor u bereikbaar en beschikbaar voor eventuele onderhouds- en beheerwerkzaamheden.

Molenschot heeft de afgelopen jaren al heel veel prachtige nieuwe bedrijfsgebouwen neergezet. Het gaat dan bijvoorbeeld om winkels, bouwmarkten, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, logistieke hallen, garages, showrooms et cetera. Namen? Ok, daar gaan we: chocolaterie Verleyen in Turnhout België, autodealer BMW Renova in Tilburg, metaalconstructiebedrijf DC Construct in Ravels België, machinefabrikant JMBA BV in Someren, bakkerijproducten-leverancier Mariën in Balen België.

Denkt u nu, ik wil de volgende keer ook genoemd worden in dat rijtje. Dat kan! U kunt vandaag nog contact opnemen met Molenschot Industriebouw. Hierbij de Nederlandse adres- en contactgegevens.

Molenschot Industriebouw NL bv Fabrieksweg 19 C 5683 PN Best Nederland

+32 (0)14 82 94 94 info@molenschot.comwww.molenschot-industriebouw.nl

https://www.molenschot-industriebouw.nl/