Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Hoe kun je je vloer beschermen?

Een vloer krijgt veel te voorduren van stoelpoten die schuren tot drinken wat erover valt, hoe kun je je vloer nu het beste beschermen? Je kunt je vloer op verschillende manieren beschermen tegen invloeden van buitenaf. Om een vloer te beschermen tegen krassen of strepen kun je stoelpootdoppen onder je stoel poten plakken. De stoelpootdoppen beschermen je vloer wanneer de stoel heen en weer wordt geschoven.

 

Meer sfeer in je huis en bescherming voor je vloer

Ook kun je een tapijt onder je eet tafel leggen om de vloer te beschermen. Dit geeft meer sfeer, ziet er gezelliger uit en je beschermt ook nog eens je vloer! Onder je schoenen zitten vaak veel kleine zandkristallen of steentjes, die je van buiten mee naar binnen hebt genomen. Deze kristallen kunnen voor krassen op je vloer zorgen, ook al zijn ze nauwelijks zichtbaar met het blote oog. Des te meer van deze krassen op je vloer worden aangericht, des te sneller zal de vloer ook slijten. Van de steentjes zul je wel sneller de krassen zien met het blote oog. Daarom is het verstandig om binnen geen schoenen te dragen waar je vaak mee naar buiten gaat.

  

Een stoomreiniger voor je vloer

Een stoomreiniger is simpel gezegd een apparaat die door middel van warme, droge stom het vuil losweekt. Vervolgens wordt het vuil ook verwijdert. Een stoomreiniger dood ook bacteriën en schimmels. Voor veel vloeren is de stoomreiniger ideaal. Voor een tapijtvloer gebruik je een tapijtreiniger, een bijzonder type stoomreiniger. Voor alle andere harde vloeren is een normale reguliere stoomreiniger geschikt. Wel moet je opletten met houten vloeren, want op de lange termijn kan de laag wax of olie verslijten door de hitte die de stoomreiniger af geeft.

https://stoeldopshop.nl/