Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Wat te doen tijdens een dagje Rotterdam!

Heb je een dagje Rotterdam op de planning? Dan wil je dit natuurlijk wel goed plannen want er zijn ontzettend veel leuke en interessante bezienswaardigheden in Rotterdam. Je kunt er het hele jaar door genieten van de levendige stad met unieke architectuur. Lees verder om een leuk dagje Rotterdam te plannen!

Rondvaart Rotterdamse haven

Wat is er nu leuker dan een Rondvaart door de Rotterdamse haven? Met https://www.spido.nl/tochten-cruises/dagtocht-tweede-maasvlakte-2022 kun je een onvergetelijke rondvaart Rotterdamse haven maken.

 

Euromast

Een bezoekje aan Rotterdam is niet compleet zonder de Euromast te bezoeken! Bekijk de stad vanaf een van de hoogste torens van de wereld. Je kunt hier niet alleen genieten van het mooie uitzicht, je kunt ook genieten van een heerlijk diner in het restaurant.

Erasmusbrug

De Erasmusbrug is nog zo’n iconische bezienswaardigheid in Rotterdam. Vooral mensen die van architectuur houden zullen hun ogen uitkijken in Rotterdam en mogen deze brug zeker niet overslaan.

Voor mensen die dit interessant vinden zijn er ook genoeg tours te boeken die je meer vertellen over de architectuur van deze stad. Er zijn ook online tours, walking tours en bike tours beschikbaar. Zodat je ook gezellig op eigen houtje op pad kunt gaan en nog veel kunt leren over Rotterdam.

De oude haven

Voor een lekker hapje of een gezellig terrasje is een bezoekje aan de oude haven in Rotterdam zeker de moeite waard, vooral in de zomer bruist het daar van de gezelligheid.

Overnachten in Rotterdam

Het is zeker vermoeiend om zo’n leuke dag in Rotterdam te spenderen. Gelukkig zijn er tal van interessante slaapplekken, zoals een hotel met uitzicht over de Erasmusbrug, een gevangenis waar je vrijwillig in kunt slapen of in een wikkelhouse op een drijvend deck! Er zijn tal van leuke mogelijkheden in Rotterdam.

https://www.spido.nl/tochten-cruises/dagtocht-tweede-maasvlakte-2022