Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Vrachtwagenverzekering afsluiten voor jouw vrachtwagen

Kies de beste vrachtwagenverzekering. Met een vrachtwagenverzekering verzekert u de schade die u met uw vrachtwagen veroorzaakt. U bepaalt zelf of u slechts een WA-dekking wilt of een WA in combinatie met beperkt casco. Of kiest u liever voor WA in combinatie met volledig casco. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Wanneer u de veroorzaker bent van een aanrijding, denkt de WA-dekking de schade aan de anderen en hun spullen. De WA in combinatie met beperkt casco dekt naast de WA ook de schade aan uw eigen vrachtwagen, door onder andere brand en diefstal. De WA in combinatie met volledig casco dekt de WA, de WA+beperkt casco en daarnaast schade aan uw vrachtwagen door uw eigen schuld.

Vrachtwagenverzekering op maat

De WA-dekking is bij wet een verplichting. Wilt u per dekking tot in de details weten wat wel en wat niet verzekerd is, dan kunt u contact met ons opnemen. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies op het gebied van vrachtwagenverzekering. Heeft u iets anders of extra’s nodig? Wij kunnen de verzekering volledig op maat voor u samenstellen. Daarbij kunt u denken aan zaken als schade aan ingebouwde extra’s, ongevallen inzittenden, rechtsbijstand en veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden. Heeft u een bedrijf en meerdere vrachtwagens? Dan kunt u in plaats van vrachtwagenverzekering eens naar onze wagenparkverzekering kijken.

Een vrachtwagenverzekering afsluiten?

Wilt u verzekeringsadvies op maat? Onze verzekeringsadviseurs geven u graag advies. De premie kosten hangt af van een aantal zaken, zoals het gewicht van uw vrachtwagen en waarvoor u uw vrachtwagen precies gebruikt. Wil u een vrachtwagenverzekering afsluiten? Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden voor uw vrachtwagenverzekering. We helpen u graag verder. Met onze vrachtwagenverzekering kunt u zowel de schade die uw vrachtwagen bij iemand anders maakt als de schade aan uw eigen vrachtwagen verzekeren.