Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Welling Catering nu ook in Oosterbeek actief

Welling catering is een begrip in de regio Arnhem op het gebied van catering. Naast veel particulieren die voor een feest of evenement een goede cateraar inschakelen zijn er ook veel bedrijven die gebruik maken van de catering van Welling. Nu heeft welling catering zijn werkgebied vergroot en is ook in Oosterbeek actief. Oosterbeek is prima te bereiken voor ons zegt Peter Houthuijzen eigenaar van Welling. Het is voor ons belangrijk om onze kwaliteit te behouden en daarom gaan we voor snelle bereikbaarheid in de directe omgeving. Aangezien wij centraal aan de A12 zijn gevestigd is Oosterbeek snel te bereiken.

Catering zonder zorgen

Tegenwoordig is de catering meer dan alleen een buffet of barbecue regelen. Particulieren zijn kritischer en bovendien kun je hier als cateraar ook prima op inspelen. Of het nu gaat om een lunch, high tea of uitgebreid diner voor kleine of grotere groepen als cateraar krijg je steeds meer specifiek wensen. Welling heeft zelfs een mobiele foodtruck die als friettent maar ook met Italiaanse specialiteiten kan worden ingericht. Ideaal bij een feestje op een locatie die mobiel goed bereikbaar moet zijn. En wat dacht u van een leuk kinderfeest in de bossen bij de Postbank met als afwisseling heerlijke frietjes.

Bedrijfscatering in de regio

Omdat Welling al veel bedrijven compleet ondersteund met alle catering en zelfs bedrijfskantines runt is er daarnaast ook veel mogelijk op het gebied van de bedrijfscatering. Vergaderen en een heerlijke warme maaltijd of een presentatie of seminar en alle catering hieromheen goed geregeld kan bij Welling Catering. Ook wanneer er overgewerkt moet worden en een gezonde maaltijd geregeld moet worden of een zakelijke lunch op kantoor kan geregeld worden. Wekelijks verzorgt welling buffetten voor bedrijfsbijeenkomsten van bedrijven waarbij het personeel een goede warme maaltijd door een lopend buffet krijgt aangeboden. Aan het einde van de avond wordt alles weer netjes opgeruimd en opgehaald waardoor u ook niet met de rommel blijft zitten.

http://www.wellingcatering.nl/catering-oosterbeek

Gerelateerde artikelen

Tandarts in Utrecht

Het huren van een opslagruimte bij Opslagman is zo gepiept

Het gemak van payroll