Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Webcam cover van Webcamcovers.nl

Een webcam cover is niet alleen handig voor consumenten. Steeds meer bedrijven en zzp-ers komen tot de conclusie dat een webcam cover de nodige bescherming kan bieden tegen hackers en andere kwaadwillenden. Zo is laatst een bevriende makelaar slachtoffer geworden van hackers. Deze vriend die een kantoor heeft aan huis, is onlangs slachtoffer geworden van een brutale inbraak. Hij moest enkele uren van huis om met een klant een pand te gaan bezichtigen. In de tussentijd hebben ze heel zijn kantoor en zijn huis leeggeroofd. De timing van de inbraak deed vermoeden dat de inbrekers exact op de hoogte waren van zijn afwezigheid. Nadat er het nodige onderzoek is gedaan naar de inbraak, is men erachter gekomen dat deze het gevolg was van hackers. Nu zou je je in eerste instantie afvragen wat hackers en inbrekers te maken hebben met elkaar. De waarheid is vrij angstaanjagend en helaas geen uitzondering meer, zo is gebleken. Hackers zijn in staat om bepaalde malware te plaatsen op je laptop of op je smartphone. Met deze malware zijn ze in staat om heimelijk mee te kijken via de camera van je apparaat. Zelfs als je camera uit staat kunnen ze gewoon meekijken. Zelfs de microfoon kan worden overgenomen. Zodoende kan men dus alles horen en zien. De hackers wisten dus exact wat er allemaal te halen viel in het kantoor en in het huis. Ook wisten ze dat hij enkele uren weg zou zijn en een leeg huis zouden aantreffen. Nu zijn de laptop en de smartphone permanent voorzien van een webcam cover.

Webcam cover bittere noodzaak

Wanneer je hoort over zulke verhalen, dan kan je toch wel stellen dat een webcam cover bittere noodzaak is. De inbraak was zeer gericht uitgevoerd en ze zijn maar kort binnen geweest. Ze wisten namelijk precies waar alles stond. Met een webcam cover kan je deze nieuwe vorm van cybercrime voorkomen. Een webcam cover is gemakkelijk online te bestellen.

Webcam Covers

Bij de firma Webcam Covers kan je gemakkelijk online een webcam cover bestellen. Voor zowel bedrijven als consumenten is een webcam cover niet zomaar een hebbeding. Met het oog op de feestdagen is het daarom geen gek idee om een webcam cover cadeau te doen aan iemand.