Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Webcam cover bedrukken als promotie

Een webcam cover bedrukken is een goedkope manier om als prima promotieartikel aan uw (potentiële) klanten te geven. Een geschenkje dat door de ontvanger altijd in dank wordt aangenomen en gegarandeerd lange tijd gebruikt zal worden. Waardoor het altijd de aandacht van uw (potentiële) klanten zal hebben. Helaas zijn er nog teveel mensen die het nut van een webcam cover niet inzien. En degenen die het nut er wel van inzien, gebruiken nog te vaak een eenvoudig en vaak lelijk plakkertje.

Webcam cover bedrukken goedkoop reclamemiddel

Een webcam cover bedrukken met uw logo is hét perfecte reclamemedium voor u. En dankzij webcamcovers.nl kunt u hierop inspelen door er een als relatiegeschenkje aan uw (potentiële) klanten te geven. Omdat, als het aankomt op webcambeveiliging, er elegantere manieren zijn om ongewenste blikken van hackers te voorkomen. Een mooie webcam cover van Webcamcovers.nl bedrukt met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of elke andere willekeurige tekst naar eigen keuze valt gegarandeerd altijd in de smaak. Help daarom uw klanten door hen de juiste bescherming van hun eigen privacy te bieden. Dit is belangrijk voor u en uw klanten! Want u wilt uw klanten toch ook ondersteunen waar mogelijk en tegelijkertijd altijd aanwezig zijn?

Waarom zouden uw klanten hun camera moeten afdekken?

Privacy is een gevoelige kwestie. Ironisch genoeg was het Mark Zuckerburg, mede-oprichter van Facebook en zijn CEO, die de “Webcam Cover” trend aanwakkerde. Een foto die hij op Instagram plaatste liet zien dat zijn laptop bedekt was met een plakband. Veel hackers en dataschandalen hebben aangetoond dat vrijwel iedereen op elk moment kan worden gehackt en vervolgens kan worden bekeken via de camera van zijn mobiele telefoon of laptop. Met een webcam cover helpt u uw klanten bij het beschermen van hun privacy voor een kleine prijs. Dus waarom zou u dit geweldige promotieartikel niet gebruiken?

Praktisch en gunstig

Het reclame-effect is top en uw klanten zullen blij zijn met de eenvoudige bediening. De webcam cover met uw logo wordt op laptop, tablet of smartphone geklikt. Als de camera wordt gebruikt moet worden gebruikt, schuift uw klant deze gewoon opzij. Het apparaat zal niet beschadigen als de cover wordt verwijderd. Het is ook nog eens een praktisch en tegelijkertijd gunstig relatiegeschenk. Dankzij het kleine formaat en het minimale gewicht zijn ze ook geschikt als aanvulling op uw bedrijfspost.