Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Voordeliger golfen als lid van een online golfclub

Voordeliger golfen als lid van een online golfclub

Iedere golfer zou natuurlijk graag voordeliger golfen. Golfen is een fantastische sport, maar niemand heeft zin om hoge abonnementskosten voor een golfbaan te betalen. Voordeliger golfen is echter een wens die realiteit kan worden door lid te worden van een online golfclub, zoals Golf4Holland. Als lid van Golf4Holland kunt u tot wel 50% voordeliger golfen, middels kortingsvouchers die u van de online golfclub kunt ontvangen. Echter geniet u als lid van een online golfclub ook van vele andere voordelen naast het voordeliger golfen. Welke voordelen zijn dat dan, zult u zich afvragen?

Voordelig golfen met Golf4Holland en meer

Voordeliger golfen is een van de grootste voordelen die lid worden van een online golfclub met zich meebrengt. Golf4Holland is een online golfclub die samenwerkt met GreenFree. Als lid van Golf4Holland kunt u middels vouchers op meer dan 100 banen in binnen- en buitenland veel voordeliger golfen. Verder kunt u bij Golf4Holland op eenvoudige wijze uw scores bijhouden en verwerken. Dat kan zowel online als via een speciaal daarvoor ontwikkelde app op uw telefoon. Ook kan uw handicap officieel bij de NGF geregistreerd worden. De registratie van uw NGF handicap is wereldwijd geldig.

Wat is Golf4Holland?

Ook voordeliger golfen? Meldt u aan bij Golf4Holland! Deze online golfclub beschikt over een breed netwerk aan partners, zowel in Nederland als daarbuiten. Als beginnende golfer is aanmelden bij een online golfclub de beste slag die u kunt slaan. Het biedt u de mogelijkheid om voordelig te golfen en op gemakkelijke wijze kennis te maken met de sport. Zo biedt Golf4Holland professionele golf les aan tegen lage tarieven en kan de online golfclub de aanvraag van het NGF regelexamen voor u verzorgen. Ook voor de meer ervaren golfers blijven de voordelen bestaan. Zo kunt u ook gebruik maken van onze golf scorekaart calculator.

Neem gelijk contact op met Golf4Holland

Zou u ook graag voordeliger golfen? Dan kunt u zich direct aanmelden als lid van Golf4Holland. Registreer vandaag nog en geniet van alle voordelen die een online golfclub te bieden heeft. Bezoek de site of bel naar 076 – 20 111 08.

https://golf4holland.nl/

Gerelateerde artikelen

Wintersport weekend met een grote groep? | Wens Business Events

Vakantiehuisje Epe

Waar let u op bij de aanschaf van dubbel glas?