Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Verhoudingen van E-liquids

E-liquids zijn niets minder dan vloeistoffen die je dampt in een e-sigaret. E-liquids verbranden niet, zoals tabak. Ze verdampen. De ingrediënten PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetable/Plantaardige Glycerine) vormen de basis vormen voor vrijwel elke e-liquid. De PG zorgt voor een sterker keelgevoel van de damp, VG zorgt voor de hoeveelheid damp van de e-sigaret en is een stuk zachter voor je keel. De verhouding tussen beide ingrediënten hangt af van jouw manier van dampen en roken. Bij het dampen van E-liquids kun je dan ook variëren in smaken en sterktes. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Het komt soms voor dat smokers allergisch zijn voor PG. Lastig, want veel E-liquids bevatten dit ingrediënt. Virgin Vapor is een merk dat voor 100% uit VG bestaat. Dit merk gebruikt alleen maar van organische ingrediënten, dus zonder kunstmatige toevoegingen.

E-liquids in bijzondere smaken

Van fruit tot tabak en van menthol tot zoet. Bij al deze varianten E-liquids kun je je goed voorstellen hoe ze smaken. Bij sommige varianten e-liquids is dat minder goed voor te stellen. Deze bijzondere smaken vallen dan ook in de categorie ‘bijzonder’. Wat dacht je van anijs en kruiden? Of roos en thee? Misschien ben je toe aan de iets krachtiger smaken van koffie en mokka. Juist even helemaal geen smaakje? Een ‘neutrale’ e-liquid kan dan uitkomst bieden.

Vraag het de e-liquid experts

Zeker als het gaat om allergieën of het proberen van andere smaken kun je soms wel wat hulp of extra informatie gebruiken. De experts van E-liquidmania staan daarom iedere werkdag voor je klaar. Stel je vraag gerust via de live chat. Of bel de klantenservice op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Weet jij al precies welke e-liquid je wilt kopen? Bestel dan voor 17.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Bestelling van 10 euro of meer worden gratis verzonden. Klanten beoordelen E-liquidmania met een 9,7.

https://www.eliquidmania.nl/