Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Verbinding met vakspecialisten

Een persoonlijkheid die bij uw bedrijfscultuur past is steeds belangrijker dan de juiste diploma’s en competenties. Een weknemer blijft namelijk langer bij uw onderneming als de sfeer binnen uw bedrijf als positief wordt ervaren. Goede reden dus, om eens af te wijken van de standaard manier van personeelswerving. Aan te raden is om wel vast binnen een groep van de meest geschikte kandidaten te kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van recruitmentspecialisten die zich al bevinden in het juiste netwerk. De criteria kunt u op die manier beter specificeren, want u weet zeker dat alle kandidaten al voldoen aan de randvoorwaarden. De verbinding met vakspecialisten is alvast gemaakt.

Vakmensen voor uw onderneming

Professionals in de bouw, infra of misschien automotive? Welke vakmensen u ook zoekt, bij Haldu Groep kunt u ze vinden. Naast de genoemde branches, is het netwerk van Haldu Groep aanzienlijk binnen de (civiele) techniek en industriebouw. U bent er dus zeker van dat u in het juiste netwerk zit. Maar dat is niet alles, Haldu Groep zorgt ook voor persoonlijke begeleiding, professioneel gereedschap en de juiste opleidingen voor uw medewerkers. Die extra zorg nemen wij graag voor u uit handen. Contractbeheer? Ook daar heeft Haldu Groep ruimschoots ervaring mee en ook dit kunt u dus met gerust hart uitbesteden. Een bijkomend voordeel van het grote netwerk van Haldu Groep is dat u ook direct een grotere groep vakmensen kunt werven. Dit scheelt u enorm in de tijd die u anders kwijt zou zijn met het uitzetten van vacatures en afnemen van sollicitatiegesprekken.

Aangenomen?

Op zoek naar een monteur technische dienst, betontimmerman of een metselaar? Het zijn slechts voorbeelden van vacatures die u vandaag nog kunt vervullen door vakmensen met de juiste scholing, professioneel gereedschap en persoonlijke begeleiding. Hoe? Gewoon door Haldu Groep de werving en selectie te laten verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van de professionals. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden.