Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Vakantiehuisje Epe

Gemeente Epe: een prachtige regio op de Veluwe
Wilt u er eens een weekje of weekend lekker tussenuit om te genieten van de rust, natuur en frisse boslucht van de Veluwe? Of om even lekker actief te doen in een andere regio? Dat kan prima als u een luxe vakantiehuisje in Epe boekt dat van alle gemakken is voorzien! Midden in de prachtige omgeving van de gemeente Epe – waar u de vier gezellige dorpjes vindt: Epe, Emst, Oene en Vaassen – kunt u rust en ontspanning vinden en tal van activiteiten ondernemen. Heerlijk wandelen in het bos of op de hei. Of ontspannen fietsen door het omliggende agrarische gebied of in de uiterwaarden.

Rond Epe heeft u een aanzienlijke kans om bijzondere dieren te zien. Gewoon in het wild! Denk aan nieuwsgierige wilde zwijnen, maar ook prachtige herten, schaapskudden, rondzwevende buizerds en veel andere vogels. In de buurt van Epe vindt u verder het Kievitsveld en het Heerderstrand. Hier kunt u ’s zomers lekker pootje baden en baantjes trekken in het schone zwemwater.

Activiteiten in en rond Epe
In de gemeente Epe worden veel activiteiten georganiseerd en maakt u kennis met de rijke cultuur en geschiedenis van dit gebied. Bekend zijn onder meer de schaapscheerdersfeesten, de schaatsbaan, modeshows, het leerzame Veluws Museum Hagedoorns Plaatse en de regelmatige muziekuitvoeringen. En als u toch in Epe bent, bent u binnen een kwartier met de auto bij Paleis Het Loo in de prachtige winkelstad Apeldoorn.

Tot rust komen in een vakantiehuisje in Epe
Redenen genoeg dus om een vakantiehuisje in Epe te boeken! Wilt u ook volop genieten van de bosrijke natuur van de Veluwe en de vele activiteiten? Boek dan, voor een korte of iets langere tijd, een comfortabel en voordelig vakantiehuisje in Epe via Hoiveluwe.nl!