Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Tot rust komen na een drukke dag

We leven in een wereld waarin iedereen erg druk is. Iedereen heeft een drukke baan en daarnaast ook een druk sociaal leven. Het is daarom soms erg moeilijk om een moment voor jezelf te vinden op de dag. Gelukkig zijn er verschillende activiteiten waardoor je toch een paar momenten in de week voor jezelf kunt hebben en toch de rust kunt pakken die je zo nodig hebt in een drukke week. Een voorbeeld hiervan is yoga. Bij yoga ben je erg bezig met jezelf en even ontspannen. Het kan daarom van belang zijn om een goede organisatie vinden bij jou in de buurt die yogalessen aanbiedt. 

Bij jou in de buurt 

Als je aan yoga wilt gaan doen is het natuurlijk wel belangrijk dat er een locatie bij jou in de buurt zit. Dit komt omdat mensen dit vaak voor of na hun werk willen gaan doen en het is dan niet handig als je een heel stuk moet rijden om bij de locatie te komen. Kaliber heeft daarom yoga in Twente. Kaliber is een kunstenschool die veel verschillende creatieve bezigheden verzorgd. Hierbij kun je dan denken aan kunst, dans, zang en natuurlijk yoga. 

In een groep

Je kunt daarom yoga krijgen in een groep met verschillende mensen. Hierdoor kun je dan kiezen of je dit wilt met alleen mannen, vrouwen of mensen van je eigen leeftijd. Ook kun je zelf bepalen hoe lang je dit wilt doen en hoe vaak per week. Informeer bij Kaliber naar de mogelijkheden en yoga voor jou op maat.