Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Top 5 van beste themafeesten… met 5 bonus feesten!

Top 5 van beste themafeesten… met 5 bonus feesten!

Je kunt een verjaardagsfeestje vieren met een schaal chips, blokjes kaas en een krat bier, je kunt er ook een memorabel evenement van maken. En wees gerust, je hoeft voor een gezellig feest echt geen tweede hypotheek af te sluiten, kies gewoon een leuk thema en laat jouw fantasie de vrije loop! Om je alvast wat inspiratie te geven noemen we hier onze top 5 themafeesten waarmee je van elk evenement een echt knalfeest zult maken!

Alles op zijn kop!

Niet letterlijk dus, dat gaat een rommel geven met de avocado dip. Nee, ga eens compleet tegen de conventies in en geef jouw eigen interpretatie van “anders”. Wanneer je iemand bent die er altijd piekfijn uitziet kun je op dit feest een Ma Flodder outfit dragen. Wanneer je altijd cool wilt zijn wordt je nu een supernerd. Probeer eens iets compleet anders dan je gewend bent, misschien ontdek je wel heel bijzondere en leuke dingen waar je nooit eerder aan gedacht hebt.

Je krijgt er een kleurtje van

Kies een kleur, bijvoorbeeld rood. Waar denk je aan? Rozen, ketchup, dat liedje van Marco Borsato (sorry, dat zit nu in je hoofd). Of misschien blauw, de kleur van Smurfen, de lucht en dat liedje van Eiffel 65 (sorry, nou zit dit weer in je hoofd). De kleur is niet alleen een dresscode, maar ook de kleur van de decoraties, de snacks, drankjes en achtergrondmuziek.

Back to the …

De jaren vijftig met Rock ‘n Roll, vetkuiven en hoepelrokjes. Of de jaren zeventig met platform schoenen, Flower Power en Love & Peace. Of de jaren tachtig misschien met synth pop, androgyne stijlen zoals die van Boy George en RUN DMC met Adidas sneakers, gouden kettingen en een Kangol pet. Kies maar een tijdperk en laat professor Barabas met de teletijdmachine overuren draaien.

Quiz Avond

Die typische Hollandse quizzen zoals “Ik hou van Holland” scoren als een tierelier. Niet alleen op de televisie maar ook tijdens feesten. Bedenk leuke vragen met audiovisuele ondersteuning, interactieve opdrachten en deel kleine prijsjes aan de deelnemers uit zoals een plastic (gouden) beker of een medaille. Andere spelconcepten die goed passen op een feestje zijn Hints en Pictionary, Escape Room is momenteel ook enorm populair.

VIP Party

Wow, daar staat Justin Bieber aan de deur, en hij heeft Katy Perry meegenomen! Vier feest met de grootste sterren ter wereld, of vrienden die lijken op deze sterren. Met een VIP party weet je nooit wie je kunt verwachten. Lenny Kuhr (Google ‘t maar kids) droomde van visite met Kermit de Kikker, jij krijgt bezoek van “Channing Tatum”. Laten we hopen de Magic Mike versie!

Nog niet genoeg inspiratie? Hier nog vijf extra suggesties dan:

  • Superhelden feest: Geen ruzie tussen Marvel en DC fans graag!
  • Dress to Impress: Hoe meer glitter en glamour hoe beter het is!
  • Krazy Karaoke: Koop of huur een Karaoke set en geef jouw stembanden een workout!
  • Zombie Party: Leuk voor feesten rond Halloween, vergeet niet de “bloed” punch met oogballen en drilpudding in de vorm van hersenen!
  • Film of TV thema: Laat iedereen als Games of Thrones karakters verschijnen, of als Westworld mensen en androïden.
  • Kijk voor feestkleding en meer 
https://www.feestbeest.nl/feestkleding.html