Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Sportschool Barneveld

Na de feestelijke en gezellige decembermaand wilt iedereen en ook u, van die aangekomen kilootjes weg zien te komen en misschien is dit een van uw goede voornemens voor dit jaar. Om uw doel te bereiken is het een goede optie om u zich in te schrijven bij de dichtstbijzijnde sportschool.
Woont u in Barneveld, bent u toe aan een gezonde en sportieve leven en bent u ook op zoek naar de perfecte begeleiding om uw doelen te kunnen bereiken? Dan bent u bij AngelsGym bij de perfect plek. Wij geven u een aantal reden om toch voor ons te kiezen en om u te helpen en te begeleiden zodat u de gewenste summer body uiteindelijk kunt krijgen.  

Tegenwoordig wil iedereen in beweging zijn. Sportief zijn en ook sportief kunnen blijven is nu zeker een trend. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen die gezonder willen leven als eerste optie voor fitness scholen kiezen om hun doelen te kunnen bereiken. Hierdoor is fitness nog steeds met afstand de meest populaire sport voor volwassen in Nederland.

Angel’sgym is een grote sportschool met een ruim aanbod aan fitness mogelijkheden en faciliteiten. U kunt bij ons terecht komen om lekker aan uw conditie te werken of gewoon om wat kilootjes kwijt te raken.

De sportschool in Barneveld is een moderne en leuke sportschool met ruime fitness accommodaties waarbij er gebruik gemaakt kan worden van verschillende kracht en cardio apparaten.

Bij onze sportschool kunt u ook profiteren van diverse groepslessen zoals Pitales, Yoga, Zumba, Spinning, BBB, Powerpump, Kikboksen en veel meer. Deze lessen worden door deskundige en professionele trainers gegeven.

Voor de papa’s en mama’s die ook lekker in beweging willen blijven, hebben wij een leuke, gezellige en gratis kinderopvang speciaal voor de kids. De medewerkers van de kinderopvang staan altijd voor u klaar om op uw kind te passen terwijl u lekker aan het sporten bent.

U kunt ook bij ons terecht voor fysiotherapie en voor uw gewenste voedingsadvies. Op de maandagavond kunt u langskomen met vragen over fysiotherapeutische behandelingen en wij kijken samen met u wat de beste optie voor u kan zijn. Ook voor een goede voedingsadvies ben u elke woensdagavond welkom. Op deze dag worden al u vragen over voeding en dieet beantwoord door onze deskundige diëtist.

Om te ontspannen en om te relaxen kunt u gebruik maken van onze sauna’s en onze brede massage pakket. Daarnaast kunt u lekker genieten van onze zonnebank voor een gezonde en mooie tintje. Ook is er een leuke longe waarbij u na het sporten kunt nagenieten van een frisse drankje samen met kennissen.

https://www.angelsgym.nl/