Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Op naar jouw eersteklas opdrachtgever

Al langer op zoek naar een werkgever die beter bij je past? Of ben je door je opgebouwde ervaring op zoek naar een meer uitdagender functie? Dat is heel begrijpelijk. Wel is het goed om je kostbare tijd niet de verdoen aan het zoeken naar vacatures die uiteindelijk net niet aan jouw wensen voldoen. Voor de ideale Vacature automonteur kun je het zoeken en netwerken beter overlaten aan de professional. Haldu Groep heeft bijvoorbeeld een zeer groot netwerk van eersteklas opdrachtgevers in de autobranche. Met de korte communicatielijnen bereiken zij moeiteloos de beste werkgevers die staan trappelen om jouw specialisme.

Laat je begeleiden

PON, Lexpoint, een van de Porsche Centra. Klinkt als een verzameling droomwerkgevers voor automonteurs, nietwaar? Haldu Groep beschikt over relevante contacten en een breed netwerk aan dergelijke mooie opdrachtgevers, waar jouw cv binnen een handomdraai naartoe gestuurd kan worden. Hier weten ze het direct wanneer er op deze plaatsen een vacature voor automonteur vrijkomt. Naast een uitgebreid netwerk zorgt Haldu Groep er ook graag voor dat jij goed beslagen ten ijs komt, wanneer je eenmaal mag beginnen. Bijvoorbeeld door persoonlijke begeleiding, maar ook door talent te stimuleren en te letten op jouw persoonlijk ambities. Wil jij bijvoorbeeld doorgroeien tot servicemonteur? Geef dit dan vooral aan! Bij Haldu Groep bieden ze jou de juiste opleiding, zodat jij kunt doorgroeien naar jouw ideale functie.

Maandag beginnen?

Op dit moment zijn er tal van openstaande vacatures voor automonteur. Naast het netwerken en begeleiden, kun je ook het contractbeheer, wekelijkse verloning volgens CAO en het juiste gereedschap aan Haldu Groep overlaten. Je kunt uitgaan van de beste arbeidsvoorwaarden en een mooie baan bij een gerenommeerde dealer. Klinkt het goed en wil je het liefst maandag beginnen? Solliciteer dan vandaag nog. De medewerkers van Haldu Groep reageren direct op vacatures en dus is het goed als jouw cv en motivatie vast op de goede plek ligt. Dan neemt Haldu Groep contact met je op voor een kennismakingsgesprek. De eerste stap naar jouw droombaan als automonteur.