Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Megapret – Mega veel pret in de indoor en outdoor speeltuin

Mega veel pret in de indoor en outdoor speeltuin

Megapret is de gezelligste speeltuin van Gelderland. Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret. Het enorme oppervlak van het park maakt het, het ideale speelparadijs voor uw kinderen. Maak er een familie-uitje van, plan het kinderpartijtje van uw zoon of dochter in of neem de kinderen van uw basisschool mee op een schoolreisje naar het kinderpretpark.

De binnenspeeltuin en de buitenspeeltuin van Megapret

De binnenspeeltuin van Megapret is 1500 m2 en heeft een grote verscheidenheid aan speeltoestellen en activiteiten. De kinderspeeltuin is uitermate geschikt voor alle grappen en grollen die uw kinderen binnen uit willen halen. De indoor speeltuin is volledig gethematiseerd en geheel voorzien van geluidsabsorberende voorzieningen. De binnenspeeltuin beschikt over een gasten oproepsysteem, waardoor het ook voor volwassenen prettig is om te verblijven in Binnenpret.

De buitenspeeltuin van Megapret is maar liefst 20.000 m2. Het grote aantal toestellen is divers en modern. Kinderen wekken de benodigde energie op waardoor uw kinderen na een dagje Buitenpret moe, maar toch voldaan zijn. Buitenpret heeft een waterspeeltuin, een midgetgolf baan en snookergolf. Dat maakt het dus ook voor volwassenen een leuke dag.

Algemene informatie Megapret

Megapret is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Waterpret wordt geopend bij een buitentemperatuur van minimaal 23 graden Celsius. Kinderen tot en met 15 jaar betalen 6 euro en volwassenen betalen 3,25 euro. Er zijn verder nog arrangementen voor kinderen en volwassen waar u kunt kiezen voor eten en drinken. Hoe groter de groep waar u mee komt, hoe meer korting u krijgt. Bekijk vooraf de regelementen op de website om het voor iedereen een leuke dag te maken.

Een dagje uit doet u bij speelparadijs Megapret!

Als u zo’n dag op pad bent, wil u natuurlijk wel uw baby goed kunnen dragen. Bekijk de collectie voor onderweg bij Jut en Juul Lifestyle for Kids, zoals draagzakken en hoezen voor de maxi cosi

http://www.megapret.nl/