Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Megapret | Beste familiepark Nederland.

Megapret

Megapret is de leukste speeltuin en familiepark van Gelderland. Bij megapret kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Het grootte oppervlakte heeft een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en een waterspeeltuin om de dag van uw kinderen zo leuk mogelijk te maken.

Bekijk ook de nieuwste trends op het gebied van lifestyle voor de kleintjes op de webshop van Jut en Juul

Binnenspeeltuin

Megapret heeft een 1500m2 binnenspeeltuin en is daarom ook de leukste binnenspeeltuin van Gelderland.  De kinderen kunnen zich uitleven in de ballenbakken, trampolines, springkussen, glijbanen en ballenkanonnen. Daarnaast biedt deze speeltuin in Gelderland ook een kinderdisco en een rodelbaan aan. Kortom, alles om uw kinderen een leuke dag te bezorgen.

Buitenspeeltuin
Naast een binnenspeeltuin heeft Megapret ook een buitenspeeltuin.  Deze tuin is van alle gemakken voorzien voor kinderen om zich helemaal uit te leven.  Apparaten waarbij kinderen zelf energie moeten gebruiken om het te laten werken tot een verkeerspark waarbij kinderen het gevoel hebben alsof ze zich op de weg begeven. Het hoogtepunt van de buitenspeeltuin is de monorail.  Hierin kunnen kinderen in voertuigen zitten die lijken op een eend. Om zich te verplaatsen moeten ze zelf in beweging te komen. Megapret in Gelderland heeft het allemaal.

Waterspeeltuin
De waterspeeltuin van Megapret bestaat uit 25 spuitfonteinen en waterelementen.  Kinderen kunnen lekker door het water rennen of spelen met de fonteinen. Als klap op de vuurpijl heeft Megapret ook nog een waterglijbaan. Voor deze waterglijbaan van speeltuin in Gelderland is er zelfs geen zwemdiploma nodig. Dit komt door de aflopende afvoer waardoor het water gelijk wegstroomt. Kortom, De waterspeeltuin in Gelderland is voor alle leeftijden.

Megapret heeft alle benodigdheden om u en uw kinderen een leuke dag te bezorgen met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en een waterspeeltuin. Wij zijn uw graag binnenkort bij Megapret, De leukste speeltuin van Gelderland.

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/