Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Loopbaan coach

Loopbaanbegeleiding is tegenwoordig niet meer weg te denken als oplossing voor loopbaanvragen. Werknemers zijn zich steeds bewuster van hun kwaliteiten en hun tekortkomingen. Tegenwoordig weten werknemers steeds makkelijker een HRD bureau te vinden die hen kan helpen bij alle soorten loopbaan problematiek in hun carrière.

Werknemers lopen soms helemaal vast in hun job. Dit kan zijn dat ze geen plezier meer hebben of op het werk uitdaging missen of ze voelen juist veel druk om te presteren. In dit soort gevallen is het een slimme stap begeleiding hierbij te zoeken. Want zoals ruimschoots is bewezen, loopbaancoaching loont! Carrièrepoort bij uitstek biedt juist voor dit soort problemen oplossingen. Met onze loopbaancoaches bieden wij een landelijke dekking voor begeleiding bij problemen op de werkvloer. Carrièrepoort specialiseert zich in outplacement en loopbaanbegeleiding.

Outplacement is de service van Carrièrepoort waarin je begeleidt wordt van de ene baan naar de andere baan. Dit is vaak een outplacementtraject wat varieert van 6 tot 9 maanden. Er is bij Carrièrepoort de mogelijkheid om zelf modules te kiezen om je doel te behalen. Je kiest dus uiteindelijk alleen wat jij echt nodig hebt. Er zijn drie fases bij een outplacementtraject te onderschieden

  1. Je outplacement begeleiding start eerst met even stilstaan bij jezelf, wat heb je op dit   moment nodig
  2. Bij stap 2 is dit duidelijk en ga je aan de slag
  3. Bij De laatste stap heb je alle kennis in pacht je nieuwe baan te krijgen!

Carrièrepoort kan helpen met alle loopbaanvragen. Ben je er klaar voor om de volgende stap in je carrière te zetten of wil je een snelle scan over je eigen presteren of wil je gewoon vrijblijvend advies over je loopbaan? Carrièrepoort staat voor je klaar. Je kan ons bereiken via email Info@carrierepoort.nl.

https://carrierepoort.nl/