Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Kies uw droomkeuken

Oude keuken eruit, nieuwe erin. Het klinkt zo simpel. Toch gaat hier heel wat voorbereiding aan vooraf. Want, heeft u een geheel nieuwe keuken nodig? Of slechts delen? Hoever wordt er gesloopt en wat blijft zoals het was? In de meeste gevallen wordt de gehele ruimte tot op het beton gesloopt. Dat is veelal de beste optie, omdat veel keukens helemaal zijn afgeleefd voor ze worden vervangen. U kunt natuurlijk niet wachten tot u na al die sloopwerkzaamheden uw droomkeuken mag uitzoeken. Helemaal in uw eigen stijl en passend bij uw leefwijze. Gaat u voor landelijk, modern of tijdloos? Dat is helemaal aan u!

Vergeet de vloer niet!

Werkblad? Check! Kastjes? Akkoord! Handgrepen? Gevonden! Veel standaard onderdelen van een keuken heeft u zo gevonden. Apparatuur erin en koken maar! Toch is het aan te raden om ook eens kritisch te kijken naar de vloer die u neemt. Heeft u een meer strakke stijl met donkere kleuren? Of houdt u het liever licht? Gaat u voor een makkelijk te onderhouden vloer? Of kwalitatieve materialen als pvc of prachtige vloertegels? Natuurlijk moet deze vloer ook nog bij de gekozen keuken passen.

Schakel specialisten in

Wat is er fijner dan die nieuwe vloer bij dezelfde leverancier te kopen als waar u de keuken vandaan heeft? Dit scheelt u een hoop gepuzzel, want u kunt in de winkel zelf zien of het bij elkaar past. Verder kan de vloer gelegd worden door de vakmensen van hetzelfde bedrijf. Dit scheelt u een hoop geregel. Aan te raden is dan ook om uw vloer direct bij de keuken uit te zoeken. Bijvoorbeeld bij Keukencentrum de Vries, want hier is alles onder één dak te vinden. U staat niet alleen in uw keuze, want de specialisten weten hier precies welke vloeren er voorradig zijn. Zij kunnen u dus goed adviseren bij het matchen van uw vloer bij de droomkeuken. Als dat geen prachtig nieuw geheel wordt!