Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Ippys Woondecoratie

Broste servies

aantrekkelijk en elegant servies. Mensen die van stijl houden en een mooi, compleet interieur waarmee je jouw gasten kunt laten zien dat je van elegantie en subtiliteit houdt, kunnen niet zonder stijlvolle Broste servies! Natuurlijk het liefst een servies dat niet alleen een mooie uitstraling heeft en functioneel is, maar dat ook goed betaalbaar is.

Broste servies: natuurlijk en modern

Zo’n servies is Broste servies, een Deens topmerk dat zich onderscheidt door natuurlijke uitstraling van de kopjes, glazen en borden. ‘Broste Copenhagen’ – zoals het serviesmerk ook wel genoemd wordt – combineert op een subtiele manier de Deense schoonheid van de natuur met historisch-moderne ontwerpen. De stijl van Broste doet een beetje denken aan een modern soort Vikingstijl. Klassiek dus, maar tegelijk robuust, natuurlijk en modern. Broste servies vormt dan ook een perfecte balans tussen traditioneel en modern ontwerp. En biedt daarmee tijdloos serviesgoed. Naast complete sets kopjes, schotels, mokken, eierdoppen, diverse soorten borden, glazen, kannen en ander serviesgoed, kun je bij Broste Copenhagen ook terecht voor andere keuken- en kookaccessoires. Zoals fraaie besteksets die je nergens anders vindt, maar ook theeservies, peper- en zoutmolens, opbergboxen en diverse andere producten uit de categorie woonaccessoires.

Bloomingville vloerkleden

Naast het Broste servies is het misschien ook leuk een kijkje te nemen naar de Bloomingville vloerkleden. Hierbij kunt u kiezen uit de wolle en katoenen vloerkleden. Wil je ook jouw interieur opfleuren en laten zien dat je oog hebt voor stijl. Bezoek dan onze website en bekijk ons voordelige assortiment. Onze collectie is compleet en scherpgeprijsd, dus graag tot ziens in onze webshop!