Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Ieder kantoor zijn serverkast

Hoe klein uw kantoor ook is. Voor iedere ruimte is er een passende serverkast. Het zijn namelijk al lang niet meer de grote kasten die u ergens onhandig in een hoek moet plaatsen. U kunt serverkast precies in de afmetingen kopen die bij uw (kantoor)ruimte past. Denk aan een plaatsje onder uw bureau, of zelfs aan de wand. U zoekt uit waar hij het beste terecht komt en met deze afmetingen selecteert u gemakkelijk de Serverkast van uw keuze online.

Meer dan afmetingen

De aanschaf van een serverkast gaat verder dan alleen het kiezen van de juiste afmetingen. Zo kunt u diverse accessoires aanschaffen die ervoor zorgen dat de spullen in de kast nog beter tot hun recht komen. Kabels bergt u overzichtelijk op met de kabelhouders, extra apparaten plaatst u moeiteloos op de speciaal te plaatsen houders of schappen. U kunt trots zijn wanneer alles overzichtelijk in de serverkast past. Bijkomend voordeel? Door het plaatsen van ventilatoren vermindert u de warmteontwikkeling en voorkomt u brandgevaar. Zo kunt u met een veilig gevoel uw serverkast op uw kantoor of thuis achterlaten.

Vraag het de experts

Wij kunnen u nog veel meer vertellen over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Soms is het fijn om met uw specifieke vragen even bij een expert aan te kloppen. Deze weten namelijk precies wa er op dit moment mogelijk is en welke serverkast met bijbehorende accessoires het best bij uw wensen past. Ook wanneer u op het punt staat uw serverkast te plaatsen en de onderdelen te monteren, kan het fijn zijn om wat hulp in te schakelen. Ook hiervoor staan de experts van utp-kabel.nl voor u klaar. Bijvoorbeeld via de live chat, telefonisch of per mail. Wel zo makkelijk!