Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Hovenier in Veenendaal nodig?

Heeft u een mooie tuin in Veenendaal die dringend een hovenier nodig heeft? Exalto Hoveniers staat klaar om u uit de brand te helpen. Wij vinden dat iedere locatie met een mooie tuin kan bloeien, en met dat als uitgangspunt gaan we ook te werk. Op onze website kunt u een indruk krijgen van al het werk dat we tot nu toe hebben verricht voor onze klanten. Het zijn voorbeelden van mooie tuinhuizen, grote tuinen en kleine tuinen waar we groot of minder groot onderhoud voor hebben gericht. Wij zijn onder anderen bezig met creatieve tuinontwerpen, het compleet aanleggen van tuinen en het vakkundig onderhouden van tuinen voor onze klanten. Het eerste wat we natuurlijk doen met nieuwe klanten is kennismaken, dan kunnen we precies inspelen op de wensen van onze klanten!

Een tuinontwerp laten maken door Exalto, hovenier in Veenendaal

U kunt Exalto Hoveniers dus inschakelen als hovenier in Veenendaal voor het laten maken van een tuinontwerp. Iedere tuin begint namelijk met een creatief tuinontwerp die ervoor zal zorgen dat er uiteindelijk een mooie tuin komt. Het maakt niet uit of het gaat om de achtertuin van een nieuwbouwwoning, de voortuin van een tussenwoning of juist de oprit van een villa. De eerste ideeën die we hebben worden meteen op papier geschetst omdat het een beter beeld geeft van de hoeveelheid ruimte die benut kan worden en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Het maken van een tuinontwerp doe je echter niet zomaar! Nadat de eerste ideeën op papier staan gaan we aan de slag om een helder beeld voor u en voor ons te creëren. We maken dan een 3D ontwerp waarin u precies kunt zien wat waar allemaal zal komen.

Precisiewerk, voor de klant

Wij weten dat iedere klant op zich weer uniek is, en dat betekent dat iedere tuin ook uniek moet zijn. Er bestaat niet iets zoals een standaardtuin. Samen gaan we kijken naar wat uw wensen zijn, en wat de realistische mogelijkheden zijn die de tuin biedt. Daarnaast moet het natuurlijk binnen budget blijven. Zo komen we tot een mooi tuinontwerp.