Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Het huren van een opslagruimte bij Opslagman is zo gepiept

Wanneer u een opslagruimte wilt huren is dat via Opslagman snel online te regelen. Alle ruimtes zijn ook nog eens droog en verwarmd en maar liefst 7 dagen per week toegankelijk. En dan heeft u een opslagruimte en dan? Dan komt het moeilijke werk eigenlijk pas. Alle spullen die u (tijdelijk) wilt opslaan, verdienen een andere aanpak. Hieronder daarom enkele zeer bruikbare tips.

Hoe slaat u witgoedproducten het best op bij Opslagman?

Wanneer u koelkasten, diepvriezers en andere witgoedproducten wilt opslaan bij Opslagman moeten deze grondig droog en schoon zijn gemaakt voordat ze worden opgeslagen. Tijdens de opslag moet de deur enigszins op een kier worden gezet. Zet niets in koelkasten of diepvriezers, hierdoor kunnen beschadigingen optreden.

Hoe slaat u meubilair goed op?

Maak kasten en laden leef. Kleding en persoonlijke goederen moeten worden verpakt in stevige, veilige dozen. Verwijder waar mogelijk de poten van meubels zoals bedbodems, tafels etc. om schade te voorkomen en ruimte te besparen. Stofzuig goed om alle kruimels van etenswaren te verwijderen om aantrekking van ongedierte te voorkomen.

Servies- en glaswerk

Leg een laag verpakkingsmateriaal op de bodem en aan de bovenzijde van de dozen met breekbare goederen. Bescherm kwetsbare artikelen door ze afzonderlijk in pakpapier te verpakken (krantenpapier kan erg rommelig zijn en mogelijk vlekken veroorzaken). Vul eventuele gaten in de dozen op met bijvoorbeeld: papier of stof. Hierdoor blijven uw breekbare artikelen goed beschermd en kunnen ze zich tijdens het transport niet in de dozen verplaatsen. Label alle dozen met breekbare artikelen en vermijd het plaatsen van zware artikelen op deze dozen. Spiegels rechtop opslaan, niet plat neerleggen.

Elektrische apparatuur

Uw elektrische apparatuur is zeer delicaat en gevoelig en moet met zorg worden behandeld. De originele dozen zijn ideaal om opnieuw in te pakken. Het individueel verpakken in bubbeltjesfolie, het verpakken in kartonnen dozen en het verzegelen van de bovenkant biedt bescherming voor uw elektrische apparaten. Vergeet niet om eventuele gaten in de dozen op te vullen. Draaitafels en armen van platenspelers moeten worden beveiligd om schade tijdens het verplaatsen te voorkomen.