Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Hangover 5 of gewoon een leuk dag voor je kids

Punten scoren bij je vrienden of kids, wie wil dat nou niet? In Hengelo overijssel heb je het nieuwste lasergame systeem van Nederland.

Of het nu gaat om een kinderfeestje in Hengelo of misschien wel een vrijgezellenfeest. Niemand is te jong of te oud voor een potje lasergame. En ben je echt een die hard lasergame fanaat? Dan moet je in Hengelo zijn. Daar kun je genieten van het nieuwste lasergame systeem van Nederland. 

Meer dan alleen lasergame

We zijn naar Hengelo gereden en hebben het lasergame systeem uitvoerig getest. Maar wat ons eigenlijk het meest opviel, was de locatie. De Tapperij in Hengelo bestaat niet alleen uit een lasergame hal. Het is de ideale locatie voor ieder feest. Wil je een avondje stappen met je collega’s of heb je een bedrijfsfeest, dan kan dat hier. Heb je een vrijgezellenfeest? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Maar ook voor bijvoorbeeld een teamuitje is dit een geschikte locatie en wil je helemaal punten scoren bij je kids, dan moet je hier het kinderfeestje van je kinderen vieren.

Lasergame arrangementen

De Tapperij in Hengelo is gespecialiseerd in het creëren van onwijs toffe arrangementen. Dit doen zij in samenwerking met bijvoorbeeld de populairste restaurants uit Hengelo. 

Ben jij bijvoorbeeld gek op sushi? Dan kun je kiezen uit een Sushi arrangement waarbij je voor een zeer schappelijke prijs twee potjes kunt gaan lasergamen met je vrienden en daarna uit eten kunt gaan bij een all you can eat Japans restaurant. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld pizza liefhebbers, tapas of zelfs barbecue liefhebbers. 

Ook voor bedrijven zijn er speciale arrangementen. Er is ruime keuze uit ontzettend leuke uitjes tegen zeer scherpe prijzen. Er bestaat zelfs een arrangement waarbij je na het lasergamen onbeperkt kunt gaan drinken met je collega’s of vriendengroep. 

Conclusie

Uiteindelijk mogen we concluderen dat het nieuwe lasergame systeem waanzinnig is en dat het uitgebreide arrangementen pakket van Lasergame Hengelo de Tapperij ons zeer aangenaam verrast heeft. Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. 

Wat voor ons ook echt een pluspunt is, is dat wanneer je in het weekend gaat, de Tapperij ook gewoon een uitgaansgelegenheid is met een eigen pool centre waar je met je vrienden, kennissen of familie tot in de nachtelijke uurtjes prima een vermakelijk uitje kunt beleven.

Tip! Ben je van plan om een arrangement te boeken? Maak dan van tevoren een reservering zodat jij en je groep verzekerd zijn van een geweldige avond. 

 

https://www.vendesign.nl