Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Filmen op spectaculaire wijze met een drone

Wil jij je avonturen op een ongekende manier filmen? De hit van dit moment om gave shots te maken zijn drones. Deze vliegende camera’s waren nog niet zo lang geleden alleen maar weggelegd voor mensen met veel geld, maar met de recente ontwikkelingen wordt het kopen van een drone steeds toegankelijker.

Wat maakt drones zo gaaf?

Waarom drones zo goed geschikt zijn voor het filmen van toffe shots is natuurlijk niet zo moeilijk te bedenken. We kunnen namelijk al vrij snel zien dat je met een drone beelden kunt schieten die je niet zomaar met ieder camera even kunt maken. 

Zo was het een paar jaar geleden alleen weggelegd voor Steven Spielberg om een opname te maken vanuit de lucht, nu kan her voor iedereen!

Wat is de beste drone van dit moment?

Wanneer we kijken naar het huidige aanbod van drones springen er eigenlijk twee modellen echt uit voor de consument op dit moment. Zo is er de GoPro Karma die erg populair is, gemaakt door de bekende producent van action camera’s. 

Maar de beste drone voor de “normale” consument is toch wel de DJI Mavic drone van de Chinese marktleider. Deze drone kan verbluffende 4k beelden opnemen en heeft een gigantisch bereik. Je kan bijna 8 kilometer vliegen met deze hypermoderne drone.

Heb jij al een drone in huis? En zo ja, welke? Laat het weten in de comments!

https://www.drone123.nl