Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Eindhoven park, sleep & fly

Park, sleep & fly is een combinatie van parkeren, slapen en vliegen. Dit kan gedaan worden door een hotelkamer te boeken in de buurt van Eindhoven Airport. Dit arrangement houdt in dat je een nacht of dag voor vertrek naar het hotel kunt rijden, overnachten in de hotelkamer en vervolgens uitgerust rijden naar de luchthaven. Je kunt de auto bij het hotel laten en bij terugkomt kun je hem weer ophalen.

Werking Park, sleep & fly

Door te kiezen voor dit arrangement kun je eenvoudig vooraf een boeking plaatsen voor een parkeerplaats en een overnachting in het hotel. Je kunt een dag voor vertrek, naar het vliegveld, reizen naar het gekozen hotel, waardoor je de volgende dag gebruik kunt maken van de shuttle service naar Eindhoven Airport. Zo kun je met een gersut en ontspannen gevoel beginnen aan jouw vakantie. Bij terugkomst staat de shuttle service bij Eindhoven op jou te wachten om je terug te brengen naar het desbetreffende hotel.

Voordelen Park, sleep & fly

Dit arrangement beschikt over een aantal voordelen. Het grootste voordeel van de park, sleep & fly is dat je op een ontspannende manier kan beginnen met jouw reis. Een ander voordeel is dat je niet hoeft te stressen om te zoeken naar een parkeerplek, want deze is beschikbaar bij het hotel. Een derde voordeel is dat als je een vroege vlucht hebt of ver woont van het vliegveld kan je met dit arrangement optijd bij het vliegveld zijn.

Conclusie

Park, sleep & fly is de beste en voordeligste manier om met een gerust gevoel op reis te gaan. Het is financieel ook aantrekkelijk om een slaap –en parkeerplek onder een prijs te boeken.

https://www.airportparkerenvergelijken.nl/park-sleep-fly-eindhoven-airport/