Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een wasserette in Amsterdam

Bent u pas verhuisd naar Amsterdam en heeft u nog geen wasmachine in huis of waarschijnlijk heeft u gewoon geen zin om uw kostbare tijd te verliezen aan uw was? Dan kunt u terechtkomen bij Simpleclean.
Wij zijn een online wasserette en stomerij in Amsterdam die ervoor zorgt dat u was met liefde wordt verzorgd. Wij besparen uw waardevolle tijd en doen de was voor u.

Bij Simpleclean staat kwaliteit en goede service bovenop. Onze experts maken het makkelijker voor u dankzij onze ophaal en bezorgdiensten.

Online bestellen

De was doen, veel mensen hebben daar een hekel aan. Het kost te veel tijd vooral als u een groot gezin heeft. Nadat de was is gedaan en deze ook uitgedroogd is, moet het nog opgevouwen worden. Om u tijd te besparen kunt u uw bestelling online bij ons plaatsen.
Dit kunt u eenvoudig doen via onze website. Daar vult u al uw gegevens in, geeft u door welke service u wilt, kiest u de gewenste dag en tijdstip voor het ophalen van uw was en selecteer u de gewenste betaalmogelijkheden.
Nadat uw order is geplaatst komen onze chauffeurs bij u langs om uw was op te halen op de door u gegeven tijdstip.
Uw orden komt dan terecht bij onze wasserette waar deze met alle liefde en aandacht wordt verzorgd. Na het wassen, stomen, strijken of vouwen wordt u textiel kosteloos en netjes afgegeven bij de door u gewenste bezorgadres binnen minimaal 24 uur.

Zakelijke klanten

Simpleclean werkt ook samen met Hotels in Amsterdam en omgeving. Wanneer u een gast heeft die zijn kleding zo snel mogelijk gewassen en gestreken wilt hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ook doen wij de was voor sauna’s en spa’s die weinig tijd hebben om hun handdoeken, theedoeken en badjassen te wassen. Hetzelfde geld voor horecaondernemers die het altijd druk hebben en tijd tekort komen om hun was te doen.
Wij zorgen er ook voor dat uw pak of werkleiding netjes en schoon wordt gewassen en bezorgd. Wij verzorgen al uw textiel met liefde en plezier.

Kledingreparatie Service

Onze experts repareren al uw textiel die behoefte hebben aan reparatie. Wij hebben alle betrouwbare en kwalitatief hoogstaande kleermakers die uw kleding met liefde en op maat repareren. Wij streven ernaar om uw opdracht in een korte tijd uit te voeren en te voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Wasservice

Wanneer uw was bij ons terecht komt wordt deze zorgvuldig verzorgd. Als het om kwetsbare textiel gaat, wordt deze op een lage temperatuur gewassen. Denk hierbij aan een temperatuur tussen de 30 en 40 graden. De kleding blijft hiermee zelfs veel langer mooi.
Als er sprake is van kleding met veel vlekken, bijvoorbeeld kleding van uw kind, dan wordt deze met wat warmer temperaturen gewassen.
Ondergoed, handdoeken, beddengoed en sokken worden altijd op 60 graden gewassen.

SimpleClean B.V.
Nieuwe Hemweg 34
1013CX Amsterdam

020 – 3312421

Stoomservice

Door u kleding te stomen slijt uw kleding minder en stoom dringt diep door in de vezels

waardoor het schoner wordt. Uw pak, dus ook het overhemd, de colbert, de pantalon en inclusief uw stropdas worden bij ons altijd gestoomd. Deze mogen de wasmachine niet in. Ook uw lerenjas wordt altijd door ons gestoomd. Dit soort textiel hebben vaak een redelijke prijskaartje en het zou zonde zijn om deze hierdoor t e verpesten.

Strijkservice

Bij het strijken van uw wasgoed gebruiken wij de allernieuwste en moderne strijkijzer en strijkplank van de markt.
Voor sommige droge stoffen gebruiken we tijdens het strijken de stoom functie. Hierdoor gaan de kreukels er gemakkelijker uit en worden deze gelijk gladgestreken.
Wij beginnen altijd met de kledingstukken die op lage temperatuur gestreken moeten worden omdat strijkijzers er langer over doen om heet te worden dan om af te koelen.
Onze strijkijzers worden regelmatig op de juiste manier schoongemaakt. Als de kleding is gestreken wordt deze gelijk opgehangen op een kledinghanger zodat het kreukvrij kan blijven.