Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een spiegel voor iedereen

Een spiegel is vaak de normaalste zaak in een woning. Er is vaak een spiegel te vinden in de badkamer, af en toe in de hal en soms in een inloopkast. Het lijkt alsof er voor situatie wel een spiegel verkrijgbaar is; spiegel zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent maar een speciale afmetingen spiegen. Dan biedt een spiegel op maat de juiste oplossing. Door te kiezen voor een spiegel op maat, weet u zeker dat de spiegel past op de plek van uw keuze.

De samenstelling van een spiegel

Iedereen kent wel een spiegel, maar waar bestaat een spiegel eigenlijk uit? Een spiegel bestaat uit drie lagen. De buitenste laag van een spiegel is glas. Daarachter zit een reflecterende metaallaag, deze laag zorgt voor de weerspiegeling. Als er namelijk ligt door het glas valt in de metaallaag, dan wordt het licht weerkaatst. Op deze manier komt je spiegelbeeld tot stand. De laatste laag is een afdeklaag. Deze beschermt de reflecterende laag. Deze laag is voorzien van zwarte lak, waardoor je niet door de spiegel heen kan kijken.

Spiegels voor elke sfeer

Er zijn verschillende tinten spiegel verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zilveren spiegels, bronzen spiegels en grijze spiegels. Al deze tinten zorgen ervoor dat er een bepaalde sfeer wordt gecreëerd. Zo creëer je met een bronzen spiegel een sfeervolle en warme sfeer. De grijze spiegel zijn daarentegen zeer geschikt ter decoratie.

Spiegel op maat bestellen

Wilt u een spiegel op maat bestellen? Dan bent u aan het goede adres bij Glas Gigant. Zij hebben een ruim assortiment met spiegels, die allemaal op maat gemaakt worden. Zo weet u altijd zeker dat de spiegel past op het plek waar u deze graag wil hebben hangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website.

https://www.glasgigant.nl/