Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een opslagruimte in De Bilt van een erg fijne aanbieder

Toen wij van verschillende inbraken bij ons in de buurt hoorden, waren wij op zoek naar een opslagruimte in De Bilt. Wij vonden dit namelijk een veel fijner idee en wilden onze spullen graag op een veilige manier opbergen. Hierdoor zijn wij terecht gekomen bij de Opslagman. De Opslagman biedt verschillende opslagruimtes in De Bilt en de omgeving aan. Hierdoor werden wij meteen erg nieuwsgierig en wilden wij hier graag meer over weten. Dat was dan ook de reden dat wij besloten om snel contact op te nemen met De Opslagman en te vragen naar de verschillende mogelijkheden. Zij reageerden hier erg goed op en nodigden ons uit om in De Bilt langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Goede service bij deze opslagruimte in De Bilt

Tijdens dit gesprek in de Opslagruimte in De Bilt kregen wij erg veel informatie over de diverse mogelijkheden. Hierdoor wisten wij goed waar wij aan toe waren en wat er allemaal nodig was om zo goed mogelijk geholpen te worden. Wij kregen een goede en duidelijke uitleg over de opslagruimte en kregen ook te horen waar wij allemaal rekening mee dienden te houden. Zo wisten wij goed waar wij aan toe waren en wat er nodig was om goed en optimaal gebruik te kunnen maken van de opslagruimte in De Bilt. Wij zijn dan ook erg blij en te spreken over de uitleg die wij hier hebben mogen ontvangen en wisten hierdoor goed waar wij aan toe waren. Ook hebben wij dan geen enkel moment spijt van onze keuze voor de Opslagman. De Opslagman heeft ons op een goede manier uitgelegd wat er allemaal mogelijk was en waar wij op moesten letten. Ook hebben zij ons veel tips gegeven over hoe wij zo min mogelijk geld kwijt konden zijn en wij zijn hen hier dan ook zeer dankbaar voor.

Wij maken graag weer gebruik van de Opslagman

In de toekomst maken wij graag weer gebruik van de Opslagman. Wij zijn erg blij met de opslagruimte in De Bilt die wij mochten hebben en zullen dit in de toekomst dan ook zeker weer doen!