Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een nieuwe Monasso scooter kopen voor mezelf

Ik heb een paar weken geleden een super mooie Monasso scooter gekocht bij het bedrijf Polderscooter. Mijn oude scooter heeft eigenlijk mijn leven gered. Ik was in een ongeluk beland en had alleen maar wat kneuzingen overgehouden. Mijn scooter daarentegen had flinke schade opgelopen en was bijna niet meer te repareren. Daarom moest ik afscheid nemen van mijn oude scooter en op zoek naar een nieuwe scooter.

Een goede Monasso scooter vinden

Ik wilde al voor een lange tijd een Monasso scooter hebben. Zelf vond ik deze scooter één van de mooiste merken die er bestond in de scooterwereld. Maar elke keer was hij niet meer op voorraad als ik hem ergens wilde kopen, of hij was te duur voor mijn budget. Daarom was mijn zoektocht begonnen om deze scooter te vinden voor een goede prijs! Ik begon te kijken op het internet of ik daar goede aanbieders kon vinden voor deze scooter. De eerste paar aanbieders die ik tegenkwam, vertrouwde ik niet helemaal. Ze hadden een niet zo goede website en alles was erg vaag. Na een tijdje kwam ik op de website van Polderscooter terecht. Ik werd meteen enthousiast over het assortiment wat ze aanbieden en ze hadden de Monasso scooter!

Polderscooter

Polderscooter had ook een fysieke winkel bij mij in de buurt zitten, dus daar ging ik met mijn vader naartoe. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en gingen we meteen kijken naar de Monasso scooter die we op internet zagen. Hij was nog veel mooier in het echt en ik was meteen verliefd. Het enige probleem was dat hij nog steeds te duur was. Maar Polderscooter had daarvoor de oplossing. Ik kon deze scooter leasen voor 40 euro per maand, ik wist niet eens dat dat mogelijk was! Nadat we alles nog een keer hadden gecheckt, had ik de scooter geleast en ben er super blij mee! Ik had geen ander bedrijf kunnen kiezen dan Polderscooter.

Bezoek de website!

Wilt u meer weten over het ruime assortiment van Polderscooter? Bekijk dan de website voor meer informatie over de scooter en de diensten die wij voor u kunnen verlenen. U kunt daar ook al onze contactgegevens vinden om ons te bereiken.