Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een jeugdige uitstraling door een bovenooglidcorrectie

Naar mate je ouder wordt zal je gezicht steeds meer en meer volume gaanverliezen. Op het moment dat je hier niet meer tegen kan, zou je ervoor kunnen kiezen om een injectable te gaan gebruiken. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt om je lippen weer wat volume en contour terug te geven, om rimpels te laten verdwijnen of om bijvoorbeeld je wangen weer een beetje te liften. Echter gaat dat niet zo makkelijk wanneer je bovenoogleden beginnen te hangen. Daar is een simpele injectable helaas niet de oplossing. Wanneer je hierbij problemen ondervind, kan alleen een plastische chirurg jou goed gaan helpen.

Een voordeel van een bovenooglidcorrectie is dat de behandeling niet lang duurt, en ook nog wordt gezien als een operatie die niet te ingrijped is. Tijdens de behandeling zal je behandeld arts ervoor zorgen dat het teveel aan huid wordt weggesneden en het overtollige vet dat boven de ogen hangt zal worden verwijderd. Ook is de behandeling niet al te ingrijpend, en dus zal je alleen plaatselijk worden verdoofd. Wanneer het reepje huid goed is verwijderd, zal de arts ervoor zorgen dat de haarvaatjes dicht worden geschroeid om het bloeden te voorkomen en zal ook de incisie worden gehecht. Al met al duurt de gehele behandeling nog geen vijfenveertig minuten.

Helaas komt een ooglidcorrectie vergoeding vrij weinig voor in de basisverzekering van de meeste ziektekostenverzekeringen. Je zal het wellicht bij sommige aanvullende verzekeringen nog wel eens tegenkomen, al zullen de criteria voor de behandeling verschillen per zorgverzekeraar. Wel zal je toestemming moeten krijgen van je ziektekostenmaatschappij om in aanmerking te komen voor de ooglidcorrectie. Als je niet in aanmerking komt zullen de ooglidcorrectie kosten echter niet te ingrijpend zijn. Zo zou je ongeveer €365,- kunnen rekenen als de totaalprijs voor de behandeling van allebei de ogen. Zo zie jij er straks weer jeugdiger uit.

http://www.faceland.nl