Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een houten picknicktafel

Wie heeft er geen houten picknicktafel nodig in zijn of haar leven? Dat, en nog veel meer is allemaal te krijgen bij houtenpicknicktafelkopen.nl. De naam van onze website wekt de illusie dat we eigenlijk alleen maar picknicktafels verkopen, maar we verkopen nog veel meer tuinmeubelen. Waarschijnlijk zouden we het als bedrijf niet lang overleven, als we alleen maar picknicktafels zouden verkopen. Wat wel uniek is aan onze organisatie, is dat we al onze tafels persoonlijk met de hand maken, waardoor we onze klanten ambachtelijke producten kunnen aanbieden die uniek zijn. Ieder handgemaakt product is anders, daarom weet je dat je een unieke tafel krijgt, wanneer je bij ons een houten picknicktafel bestelt.

Een ambachtelijke houten picknicktafel

Heb je al eens gehoord van onze ambachtelijke houten picknicktafel? In onze werkwijze maken en ontwerpen we alleen handgemaakte en duurzame houten picknicktafels, tuintafels en tuinbanken. Dat doen we met een kwaliteit die zijn gelijke op deze markt nog niet kent! Doordat we alles met de hand maken, hebben we een goed oog voor detail. Op deze manier kunnen we de kwaliteit aan onze klanten garanderen. Welk hout gebruiken we? Onze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout of van douglashout. Dat zijn allebei houtsoorten die tegen een stootje kunnen. Daarom zijn onze producten ook heel stevig, en kunnen ze na aankomen jarenlang meegaan.

Kwaliteit voor kwantiteit

Onze leus is eigenlijk dat de kwaliteit altijd voor de kwantiteit moet gaan. We hebben geen massa productie, wat betekent dat ieder product dat we maken uniek is en op bestelling gemaakt is. Uiteraard is het ook mogelijk voor klanten om meerdere tafels bij ons te bestellen, dan gaan er alleen meerdere werknemers tegelijkertijd aan de slag om de kwaliteit te leveren die u als klant van ons verdient. Veel van onze klanten komen uit de horeca, of het bedrijfsleven, particulieren en hoveniers. Wanneer u voorbeelden wilt zien van het goede werk dat we al aan veel klanten hebben kunnen leveren, dan adviseren we u om eens op onze website te gaan kijken. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website!