Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Een goedkope stedentrip maken

Wie op zoek is naar een goedkope stedentrip doet er goed aan om eens te kijken naar Sofia. Een bezoek aan de hoofdstad van Bulgarije staat garant voor een hele mooie ervaring. Je kunt in de stad zelf mooie bezienswaardigheden bekijken, goedkoop shoppen en heerlijk eten. Hoe vind je eigenlijk een goedkope stedentrip naar Sofia?

 

Vliegtickets zoeken en vergelijken

 

Om een zo goedkoop mogelijke vakantie naar Bulgarije te vinden, moet je erg goed gaan zoeken en vergelijken. Dit kun je op de onderstaande manieren eens proberen:

    • Skyscanner: Vind, zoek en vergelijk meerdere prijzen van bijna alle vliegmaatschappijen ter wereld. Je kunt zoeken op meerdere data en zelfs de prijzen van een gehele maand zien. Skyscanner vergelijkt alle belangrijke aanbieders van vliegtickets naar Sofia.

 

    • Vanaf Eindhoven vliegen. Vergeet de belangrijkste en grootste luchthaven van Nederland. Vlieg vanaf Eindhoven Airport voor een zo’n goedkoop mogelijk ticket.

 

    • Bij aanbieders direct boeken. De twee belangrijkste en low-cost aanbieders zijn WizzAir en Ryanair. Je kunt op de website van deze aanbieder ook direct vliegtickets boeken. Zo voorkom je dat je torenhoge administratiekosten moet gaan betalen aan een andere boekingspartij.

 

Goedkoop hotel in Sofia vinden

 

Hotels in Sofia zijn vaak niet duur. Je kunt het beste altijd een hotel midden in het centrum boeken, omdat de prijzen niet veel verschillen met hotels buiten het centrum. Zo zit je altijd op loopafstand van veel leuke en boeiende bezienswaardigheden. Een goedkoop hotel kun je al boeken vanaf 10 euro per nacht. Als je liever een hotel of andere vorm van accommodatie wenst waarbij je meer luxe hebt, dan kun je verwachten om per kamer het drievoudige te betalen.

 

 

https://www.massagegunreview.nl/