Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Dit moet je weten over IPA

IPA bier kopen: wat is het en waar koop je het? Steeds vaker zie je het langskomen. Dat is niet zo gek, want het behoort tegenwoordig tot één van de populairste biersoorten. Daarom vinden wij het tijd om je wat meer informatie te geven over dit type speciaal bier.

Wat is IPA bier?

Allereerst is het goed om te weten wat IPA bier precies is. IPA staat voor India Pale Ale. IPA is een bierstijl binnen de categorie Pale ale. Oorspronkelijk komt deze bier uit Engeland. Het staat bekend om de extra hoppige kenmerken en de bittere smaak. Het grote verschil met normaal bier, is dat aan deze biersoort meer hop wordt toegevoegd dan bij normaal pils.

Aanbod

Bij Misterhop kun je een ruim aanbod IPA bieren bestellen. Selecteer op de categorie IPA en je vindt alle bieren die deze online bierspecialist verkoopt. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan is het zeker een aanrader om te kijken naar de top 10 IPA bieren. Dit zijn echt de bestsellers. Bij Misterhop vind je zowel IPA bieren in flesjes als in blikjes. Daarnaast is het mogelijk om bij Misterhop een bierpakket te vullen met IPA bieren. Dit is perfect voor iedereen die kennis wil maken met diverse IPA bieren. Dit pakket is ook erg leuk om cadeau te geven aan een bierliefhebber.

Waarom bestellen bij Misterhop?

Het bestellen bij Misterhop heeft veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld uitgaan van een snelle levertijd. Als je voor 18:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je jouw aankoop de volgende dag al in huis. Ideaal dus als je last minute nog op zoek bent naar een cadeau. Daarnaast geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je een bestelling plaatst van €50 of meer.

Advies nodig?

Wil je ook graag IPA bier van Misterhop kopen? Maar heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Je wordt graag verder geholpen, zodat je een juiste keuze maakt.

https://www.misterhop.com/