Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Deet voor op reis

Als je een grote en verre reis gaat maken naar een gebied met veel muggen is het van groot belang dat je je goed beschermd tegen muggen. Dit kan je doen door deet te gebruiken, zodat de muggen je niet gaan prikken. Van de muggenbeten kan je malaria, knokkelkoorts of gele koorts krijgen en dit wil natuurlijk niet. Zorg daarom dat je ten alle tijden beschermd bent zodat de muggen bij jou weg blijven. Bij Care Plus kun je verschillende soorten deet bestellen, dus het hangt er maar net vanaf waar jij naar op zoek bent. Bekijk nu even het assortiment om te weten of voor jou de juiste deet te vinden is.

Goed beschermd op reis

Bescherm jezelf dus goed met deet door het insmeren van de blootgestelde lichaamsdelen. De rest wat bedekt is hoef je niet in te smeren. Zorg er voor dat je deet even laat intrekken en dat je vooral niet aan je ogen komt. Je kandeet kopen bij Care Plus. Kies daar uit flessen met 30% deet, 40% deet en 50% deet. Hoe hoger het percentage deet, hoe beter en langer je beschermd bent tegen de muggen.

Overige opties tegen muggen

Je kan ook andere dingen overwegen om muggenbeten te voorkomen. Naast het gebruik van deet is het gebruik van een klamboe ook handig. Hierdoor laat je de muggen al niet in de buurt komen wanneer jij aan het slapen bent. Daarnaast kan je ook een hor voor de ramen plaatsen, zodat ze überhaupt niet in de slaapkamer komen. Let wel even op of je deet mag gebruiken. Wanneer je zwanger bent, mag je namelijk in de eerste periode geen deet gebruiken. De laatste maanden mag dat wel, maar let dan op dat je een laag percentage deet gebruikt.

Vragen over Care Plus

Heb je meer informatie nodig over deet en hoe je je precies beschermt tegen muggen? Bel of email even naar de specialisten van Care Plus zodat zij je goed kunnen adviseren. Daarbij hangt het ook af van het land waar je naartoe gaat. Lees ook even de informatie op de website voor een goed beeld over deet.

https://www.careplus-shop.nl/deet