Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

De perfecte patchkast

U heeft nog geen patchkast? Dan is er een grote kans dat uw server gemakkelijk wordt beschadigd en dat u apparatuur minder lang meegaat. Ook is een grote verzameling aan kabels in de hoek niet echt een strak gezicht, zeker niet op kantoor. Gelukkig hebben wij een passende oplossing, namelijk de aanschaf van een Patchkast. Hierin kunt u de kabels netjes bundelen, uw server in bewaren en de overige apparatuur opbergen. U zult zien dat uw kantoor er direct van opknapt en dat u met een veel veiliger gevoel uw kantoor verlaat of mensen uitnodigt. Of die kast wel in uw kantoor past? Ja zeker! Patchkasten zijn er in de meest uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen, zodat er ook voor u de perfecte patchkast tussen zit. We nemen enkele patchkasten vast even met u door.

Ieder kantoor een eigen patchkast

Ook voor uw kantoor is er dus een passende patchkast. Het ligt er maar net aan wat u er allemaal in kwijt moet en waar u hem wilt plaatsen. Aan de wand? Kies dan een wandpatchkast. In een hoek van het kantoor? Dan zijn er patchkasten van 19 inch, 10 inch of mini patchkasten. Al deze kasten zijn er in verschillende hoogten en dieptes, u kiest simpelweg de afmetingen die bij uw ruimte passen.

Inrichten van uw patchkast

U heeft na grondige research uw perfecte patchkast gevonden. Nu is het nog zaak om hem ook op de juiste manier te gebruiken. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer u niet het uiterste uit uw aankoop haalt. Het is daarom aan te raden om specialisten te vragen naar tips en tricks. Op die manier weet u zeker dat u geen handigheidjes over het hoofd ziet. Enkele accessoires kunnen er trouwens ook voor zorgen dat de patchkast optimaal tot zijn recht komt. Neem bijvoorbeeld speciale rekken voor kabelmanagement, zodat uw kabels gegarandeerd op een nette manier kunnen worden opgehangen. Ook stekkerdozen zijn handig om uw server te voorzien van voldoende stroom. Afdek- en blindpanelen maken het helemaal af door de kabels netjes weg te werken.