Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

De nieuwste sanitair innovaties

 

Er komen steeds meer nieuwe innovaties op de markt om het gebruik van het sanitair in uw huis nog eenvoudiger en fijner te maken. Hieronder leest u wat er voor innovaties zijn die u – bij het maken van een nieuwe badkamer – kunt toepassen op uw badkamer.

Speciale verlichting van uw badkamer

Een trend die uw badkamer echt doet opleven is het gebruik maken van innovatieve verlichting achter/onder uw saniaitaire voorzieningen, kastjes en spiegels. Naast dat uw badkamer een stuk bbeter verlicht wordt, is deze manier van verlichting een echte eyecatcher. Vooral in combinatie met een betonlook badkamer is deze verlichtig super.

Spoelrandloos toilet

Het spoelrandloos toilet is dé hygiënische oplossing voor uw toilet. Bij veel toiletten (eigenlijk alle) komen er bij het doorspoelen van het toilet spetters omhoog die vervolgens om de rand van uw wc-bril blijven zitten. Met het spoelrandloze toilet voorkomt u dit. Dit soort toilet wordt verkocht onder verschillende namen. Zo noemt Villeroy & Boch dit soort toilet DirectFlush en noemt Sphinx dit soort toilet Rimfree. Zo heeft elk merk er een andere benaming door. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer en zorgt u voor een hygiënische sanitair.

Inloop douche

Geen bak meer onder uw douche om het water op te vangen; bij de inloopdouche is de vloer (zo goed als) gelijkvloers. Dit creërt een prachtig geheel. Vaak wordt het douchegedeelte enkel afscheiden door middel van een glazen wand. Doordat u geen dikke wanden hoeft neer te zetten in uw badkamer, kan een dergelijke douche veel extra ruimte creëren en lijkt uw badkamer ook een stuk groter.

Uw loodgieter kan het installeren van de sanitaire voorzieningen zonder probleem voor u uit handen nemen. Schakel hem in en rust uw badkamer uit met één van de bovenstande innovaties.