Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Dé Autogarage in de buurt van Zevenaar

Garage Jelsma is een autogarage die opereert in de buurt van Zevenaar. Jelsma staat al sinds 1950 bekend als een begrip onder de autogarages in de regio de Liemers. Garage Jelsma is gevestigd te Rozendaal in Gelderland. Er zijn een aantal speerpunten van Garage Jelsma waar altijd en overal op gerekend kan worden. Deze zijn namelijk: De beste service en de hoogste kwaliteit. Dit allemaal gecombineerd met lage prijzen. De prijzen worden altijd scherp geprijsd, en transparant gecommuniceerd naar de consument wat een fijn gevoel achterlaat. 

Het aanbod van Garage Jelsma

Jelsma heeft een breed en divers aanbod van auto’s in hun autogarage staan. Of je nou opzoek bent naar een prachtige oldtimer of toch liever een wat nieuwe Renault twingo. Het is allemaal mogelijk bij garage Jelsma. De medewerkers staan gedurende de hele dag klaar om elke klant optimaal te helpen bij het uitzoeken van hun perfecte bolide. Dit is iets waar garage Jelsma voor staat, en ze doen er ook alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Immers; iedere klant is anders, dus iedere klant heeft een andere aanpak nodig!

Wat is mogelijk bij Jelsma?

Bij de garage van Jelsma is het mogelijk om nieuwe en tweedehands auto’s aan te schaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om reparaties aan auto’s te laten voldoen. Wanneer een auto ingeleverd wordt bij Jelsma wordt deze grondig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig voordat deze weer op de markt gebracht wordt. Jeslma staat dan ook garant voor service en kwaliteit, de twee speerpunten die heel hoog in het vaandel staan. Interesse om een keer langs te komen bij de autogarage in Zevenaar? Of wilt u wat onderhoud aan uw auto? Wij staan u graag te woord. Kom langs of maak bij Garage Jelsma een afspraak met onze medewerkers!