Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Buitenspelen wordt nog leuker door speeltoestellen te plaatsen

Dat ene loze veldje tussen op de camping of dat pleintje in de stad waar niets gebeurt zijn vaak perfecte plekken voor een speeltuin. Kinderen spelen heel graag buiten, zo blijkt ook dankzij de altijd drukbezochte buitenspeeldag van Jantje Beton. Het prikkelt de fantasie en het is gezond. Maar als er buiten te weinig te doen is, is dat natuurlijk minder leuk. Daarom is het een goed idee om maatwerk speeltoestellen te plaatsen.

Overal buitenspelen

Door goede speeltoestellen te plaatsen creëert u in een handomdraai de meest uitdagende speelterreinen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke opzet met een klimrek, schommel en een wipkip in het park of bij een restaurant. Met een veilige ondergrond biedt dit veel plezier. In een groot park is het weer aan te raden om een natuurlijke speeltuin aan te leggen. Bijvoorbeeld met bruggetjes en hutjes voorzien van een glijbaan. En wat dacht u van een waterspeeltuin met pompen en graafmachines. Zo wordt elke plek in de wijk, het park of bij een bedrijf een plek waar kinderen met plezier spelen.

Laat de maatwerk speeltoestellen plaatsen

 

Het plaatsen van maatwerk speeltoestellen moet secuur gebeuren. Het gaat immers ook om veiligheid van het speelterrein. Laat daarom het speelterrein eerst inspecteren en in orde maken. Vervolgens worden de speeltoestellen geplaatst door een erkend bedrijf. Zo weet u zeker dat de kinderen vrolijk en vrij spelen op veilige toestellen. Bovendien zal het bedrijf dat de speeltoestellen plaatst ook geregeld onderhoud verrichten. Dat vergroot het speelplezier nog meer. Dus heeft u een leeg veldje, een bosrijk terrein, een park of een bedrijf waar nodig iets te spelen aan toegevoegd moet worden? Dan laat u snel de leukste en mooiste speeltoestellen plaatsen.